Dennis en Valerio in de bres voor de liefde in 'Loverboys'

maandag 19 maart 2012

In de naam der liefde pakken Dennis Storm en Valerio Zeno hun pijl en boog weer op. In het nieuwe seizoen 'Loverboys' blazen de Cupido's van BNN gebroken relaties nieuw leven in, laten ze vreemdgangers door de modder gaan en zetten ze in het slop geraakte liefdes definitief bij het grof vuil.

Vanuit hun luxe liefdesloft in de hoofdstad schieten de Loverboys iedereen te hulp. Kan jouw relatie ook wel een boost gebruiken of wil je je beste vriend laten weten dat je liever het bed dan de bank met hem deelt? Schakel Dennis en Valerio in via http://loverboys.bnn.nl.


Dennis:'‘De liefde is eindelijk daar waar het hoort: primetime. Mede daarom strijden we dit jaar nog harder voor de liefde. Huwelijksaanzoeken, laatste kansen en wraakacties, ze komen allemaal voorbij.'

Valerio: 'M'n amice Dennis en ik hebben Cupido een goed pak slaag gegeven en flink wat pijlen weten af te pakken. Alles om vanuit ons nieuwe loft in Amsterdam de liefde een handje te helpen.'

In de eerste aflevering gaan Dennis en Valerio op pad voor Stephan. Hij zag zijn relatie in rook op gaan, want hij verkoos het stickie boven het chickie! Zijn vriendin Manon had schoon genoeg van zijn geblow en dumpte ‘m. Nu, een jaar later, is Stephan afgekickt, heeft 'ie een baan en dus de boel weer op de rit. Alles wat ontbreekt is Manon! Voordat Dennis en Valerio voor hem op pad gaan, testen ze of Stephan echt van de wiet af kan blijven. Zij raken overtuigd, maar hoe reageert Manon?

In het hulpcentrum voor de ongelukkigen in de liefde, de Love Clinic, ruimen Dennis en Valerio plek in voor Glenn. Zijn moeder kan het niet verkroppen dat haar 23-jarige zoon nog steeds niet aan de vrouw is. Werk aan de winkel voor de Loverboys!

In de Love Clinic staat lovedokter Marcelino iedereen bij. Wil je hem ook een vraag stellen? Dat kan! Drop je hartenkreet op http://loverboys.bnn.nl. Op deze site kan je ook 'De Dennis & Valerio's Wie Like Jij?-test' maken, veel extra videomateriaal bekijken en passionele prijzen winnen. Volg Loverboys ook op Facebook!

'Loverboys', vanaf dinsdag 20 maart om 20.30 uur bij BNN op 3.

Loverboys

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers