Denise Kielholtz neemt het op tegen Sabriye Şengül tijdens Bellator Londen live op Spike

vrijdag 22 november 2019

Denise Kielholtz zal aankomende zaterdag haar opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen. De Nederlandse gaat alweer haar vijfde MMA partij voor Bellator vechten en neemt het op tegen de Turkse Sabriye Sengül.

Het sportevent van één van de grootste MMA-organisaties ter wereld, is zaterdag om 23.00 uur LIVE en exclusief te zien op de Viacom-zender Spike. 


MMA-legende Marloes Coenen verzorgt tijdens het LIVE event de presentatie samen met Mark Schaaf. Reporter Ouassima Tajmout doet verslag van het event via de social media kanalen van Spike.

Kielholtz vecht al sinds 2016 bij Bellator. Na een succesvolle periode bij de kickboks divisie van Bellator waarvan Kielholtz ook nog altijd de Kickboks Flyweight titel in bezit heeft is ze inmiddels gefocust op het MMA. Haar doel is om zowel de MMA als Kickboksbelt op haar naam te schrijven. Met deze partij is ze weer een stap dichterbij. Kielholtz won drie van haar vier MMA-partijen voor Bellator en stuit nu op de Turkse Sengül. Sabriye Sengül daagde Kielholtz al eerder uit voor een kickbokspartij, maar dit is er nooit van gekomen. Sengül maakt tegen Kielholtz haar Bellator MMA-debuut. 

Benieuwd naar het gevecht tussen Denise Kielholtz en Sabriye Şengül? Kijk dan zaterdag 23 november om 23.00 uur LIVE naar Bellator Londen op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers