Denise Kielholtz neemt het op tegen Sabriye Şengül tijdens Bellator Londen live op Spike

vrijdag 22 november 2019

Denise Kielholtz zal aankomende zaterdag haar opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen. De Nederlandse gaat alweer haar vijfde MMA partij voor Bellator vechten en neemt het op tegen de Turkse Sabriye Sengül.

Het sportevent van één van de grootste MMA-organisaties ter wereld, is zaterdag om 23.00 uur LIVE en exclusief te zien op de Viacom-zender Spike. 


MMA-legende Marloes Coenen verzorgt tijdens het LIVE event de presentatie samen met Mark Schaaf. Reporter Ouassima Tajmout doet verslag van het event via de social media kanalen van Spike.

Kielholtz vecht al sinds 2016 bij Bellator. Na een succesvolle periode bij de kickboks divisie van Bellator waarvan Kielholtz ook nog altijd de Kickboks Flyweight titel in bezit heeft is ze inmiddels gefocust op het MMA. Haar doel is om zowel de MMA als Kickboksbelt op haar naam te schrijven. Met deze partij is ze weer een stap dichterbij. Kielholtz won drie van haar vier MMA-partijen voor Bellator en stuit nu op de Turkse Sengül. Sabriye Sengül daagde Kielholtz al eerder uit voor een kickbokspartij, maar dit is er nooit van gekomen. Sengül maakt tegen Kielholtz haar Bellator MMA-debuut. 

Benieuwd naar het gevecht tussen Denise Kielholtz en Sabriye Şengül? Kijk dan zaterdag 23 november om 23.00 uur LIVE naar Bellator Londen op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers