'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd': onkruid vergaat niet & Pril doet wat hij wil

maandag 9 december 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

In deze aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee zaken waar enige koppigheid de partijen niet vreemd is.

Eerst gaat ze terug naar Kerkrade waar de buren Sandra en Wiel elkaar niet kunnen luchten of zien. Er is een hoop gedoe over de erfgrens, de oprit en het onkruid in de tuin. Daarna gooit Jetske haar hengel uit bij de visvijver van Gerhard Pril. Hij wil persé met zijn stoel in het gras zitten en niet op een vlonder. Onbegrijpelijk voor de voorzitter van de hengelsportvereniging Hans Dings. Die vlonders zijn juist aangelegd om de oevers te beschermen.


'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd', dinsdag 10 december om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers