'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd': onkruid vergaat niet & Pril doet wat hij wil

maandag 9 december 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

In deze aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee zaken waar enige koppigheid de partijen niet vreemd is.

Eerst gaat ze terug naar Kerkrade waar de buren Sandra en Wiel elkaar niet kunnen luchten of zien. Er is een hoop gedoe over de erfgrens, de oprit en het onkruid in de tuin. Daarna gooit Jetske haar hengel uit bij de visvijver van Gerhard Pril. Hij wil persé met zijn stoel in het gras zitten en niet op een vlonder. Onbegrijpelijk voor de voorzitter van de hengelsportvereniging Hans Dings. Die vlonders zijn juist aangelegd om de oevers te beschermen.


'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd', dinsdag 10 december om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers