'De Rijdende Rechter': als ratten in de val

dinsdag 18 februari 2020
Foto: © KRO-NCRV 2018

In de eerste aflevering van 2020 van 'De Rijdende Rechter' krijgt meester John Reid een hoop eisen te horen. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen.

Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt. Maar Lansbergen heeft nog wel een appeltje met hen te schillen. Ze zorgen voor overlast bij de buren met lawaai en wietlucht. Daarnaast is het onmogelijk om met het stel afspraken te maken om reparaties uit te voeren. Kunnen ze niet beter ergens anders gaan wonen? 'De Rijdende Rechter' komt tussenbeide en zorgt voor een glasheldere juridische oplossing.


'De Rijdende Rechter', woensdag 19 februari om 21.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers