D66-leider Rob Jetten in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 20 april 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in ‘t Veld zijn te gast bij Rick Nieman. Over de komende Europese verkiezingen en de macht van Brussel.

VVD-voorzitter Christianne van der Wal komt langs bij 'WNL Op Zondag'. De partijvoorzitter wil meer discussie binnen de VVD en het debat aanzwengelen over de koers van de liberalen.

Slaapprofessor Eus van Someren is te gast bij Rick Nieman. Over slaapproblemen, dromen en nachtmerries en feiten en fabels rond slapen.

Journalist en directeur van debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht over de Time 100 Meest Invloedrijke Personen. Wat zijn de meest opvallende namen in deze lijst der lijsten? 

'WNL Op Zondag', zondag 21 april om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers