D66-leider Rob Jetten in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 20 april 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.


D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in ‘t Veld zijn te gast bij Rick Nieman. Over de komende Europese verkiezingen en de macht van Brussel.

VVD-voorzitter Christianne van der Wal komt langs bij 'WNL Op Zondag'. De partijvoorzitter wil meer discussie binnen de VVD en het debat aanzwengelen over de koers van de liberalen.

Slaapprofessor Eus van Someren is te gast bij Rick Nieman. Over slaapproblemen, dromen en nachtmerries en feiten en fabels rond slapen.

Journalist en directeur van debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht over de Time 100 Meest Invloedrijke Personen. Wat zijn de meest opvallende namen in deze lijst der lijsten? 

'WNL Op Zondag', zondag 21 april om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers