D66-leider Rob Jetten in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 20 april 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.


D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in ‘t Veld zijn te gast bij Rick Nieman. Over de komende Europese verkiezingen en de macht van Brussel.

VVD-voorzitter Christianne van der Wal komt langs bij 'WNL Op Zondag'. De partijvoorzitter wil meer discussie binnen de VVD en het debat aanzwengelen over de koers van de liberalen.

Slaapprofessor Eus van Someren is te gast bij Rick Nieman. Over slaapproblemen, dromen en nachtmerries en feiten en fabels rond slapen.

Journalist en directeur van debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht over de Time 100 Meest Invloedrijke Personen. Wat zijn de meest opvallende namen in deze lijst der lijsten? 

'WNL Op Zondag', zondag 21 april om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers