Comedy Central LIVE na The Roast of Johnny de Mol met MolTalk

maandag 17 december 2018
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2018

Comedy Central staat dinsdagavond 18 december compleet in het teken van 'The Roast of Johnny de Mol'. Als opwarmer cureert Roast Genius Peter Pannekoek om 20.00 uur de leukste en meest spraakmakende Roast-fragmenten in 'Peter's Funniest Roast Video's'.

'The Roast of Johnny de Mol', dé show waar heel Nederland nu al over praat, is om 20.30 uur te zien. Daarna gaat Comedy Central om 22.00 uur LIVE met 'MolTalk', de nabeschouwing van 'The Roast of Johnny de Mol'. Ex-Roaster Dennis Weening ontvangt LIVE in Vondel CS presentatrice Tooske Ragas en zanger Danny Froger die als kersverse Roasters Johnny de Mol flink het vuur aan de schenen hebben gelegd. Daarnaast schuiven ervaringsdeskundigen én ex-Roasters cabaretier Soundos en rapper Lange Frans aan en blikken terug op hun Roast-avonturen. Meepraten? Gebruik dan #RoastofJohnny.


 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers