Comedy Central LIVE na The Roast of Johnny de Mol met MolTalk

maandag 17 december 2018
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2018

Comedy Central staat dinsdagavond 18 december compleet in het teken van 'The Roast of Johnny de Mol'. Als opwarmer cureert Roast Genius Peter Pannekoek om 20.00 uur de leukste en meest spraakmakende Roast-fragmenten in 'Peter's Funniest Roast Video's'.

'The Roast of Johnny de Mol', dé show waar heel Nederland nu al over praat, is om 20.30 uur te zien. Daarna gaat Comedy Central om 22.00 uur LIVE met 'MolTalk', de nabeschouwing van 'The Roast of Johnny de Mol'. Ex-Roaster Dennis Weening ontvangt LIVE in Vondel CS presentatrice Tooske Ragas en zanger Danny Froger die als kersverse Roasters Johnny de Mol flink het vuur aan de schenen hebben gelegd. Daarnaast schuiven ervaringsdeskundigen én ex-Roasters cabaretier Soundos en rapper Lange Frans aan en blikken terug op hun Roast-avonturen. Meepraten? Gebruik dan #RoastofJohnny.


 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers