CDA-fractieleider Pieter Heerma in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 15 februari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma is te gast bij Rick Nieman. De prominente CDA’er wil de Nederlandse geschiedenis en nationaal erfgoed weer hoog op de politieke agenda zetten.


Directeur-generaal Dick Schoof van de AIVD is te gast in 'WNL Op Zondag'. Binnenkort neemt de baas van de geheime dienst afscheid. Welke prioriteiten stelt de AIVD in de complexe wereld van vandaag.

Zakenvrouw Rahma el Mouden en hoogleraar demografie Jan latten over het plan van D66 om tijdelijk arbeidsmigranten uit Afrika toe te laten. Hoe wenselijk is dit migratieplan?

Misdaadverslaggever John van den Heuvel over de arrestatie van criminelen Ridouan Taghi en Said Razzouki. Wat is de volgende stap in de strijd tegen de georganiseerde misdaad?

'WNL Op Zondag', zondag 16 februari om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers