Cartoon Network highlights in september

maandag 9 september 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

De dag redden is super makkelijk als je een superheld bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen Ún een sociaal leven wil hebben?

'DC Super Hero Girls' zijn meer dan misdaad bestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners!


DC SUPER HERO GIRLS
VANAF 28 SEPTEMBER
Zaterdag t/m dinsdag om 15.55 uur

Ze strijden samen om Metropolis te beschermen en hebben tegelijkertijd de uitdaging om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener superheld. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Bekijk de gloednieuwe serie 'DC Super Hero Girls' vanaf 28 september dagelijks om 15.55 uur, alleen op Cartoon Network!

DE WONDERLIJKE WERELD VAN GUMBALL
VANAF 16 SEPTEMBER
Doordeweeks om 17.10 uur

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon. Zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd. Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje. En tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die als 12-jarige jongen voor nieuwe uitdagingen komt te staan – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar normaal toch een beetje bizar is... Bekijk de nieuwste afleveringen vanaf 16 september doordeweeks om 17.10 uur, alleen op Cartoon Network.

BAKUGAN: BATTLE PLANET
VANAF 9 SEPTEMBER
Elke dag om 20.35 uur

'Bakugan: Battle Planet' volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan vanuit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde 'ontwaking', moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan. Ze moeten samen strijden om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en 'De Geweldenaren' zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde en uiteindelijk het grote geheim dat iedereen bezig houdt.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van 'Bakugan: Battle Planet' vanaf 9 september, elke dag om 20.35 uur op Cartoon Network!

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers