Boomerang Highlights juli 2020

zondag 28 juni 2020
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2020

Hou jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomer special 'Katten & Honden' bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen!

Boomerang heeft de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: 'Agent Binky', 'Machtige Mike', 'Tom & Jerry' en 'Be Cool, Scooby-Doo'.


'Katten & Honden' zie je vanaf 13 juli elke dag om 15.00 uur, alleen bij Boomerang.

DE WERELD ROND MET SCOOBY-DOO
Elke dag om 9.00 uur

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale 'Scooby-Doo en Raad de Clou' programmering in 'De Wereld Rond met Scooby-Doo'! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In 'Scooby-Doo en Raad de Clou' komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens 'De Wereld Rond met Scooby-Doo'! Elke dag om 9.00 uur, alleen bij Boomerang.

Persbericht Media Tornado/Boomerang
https://www.boomerangtv.nl/
BoomerangToons
boomerangtoons

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers