Anne-Marie Jung, Martin Hendriksma, Irene Moors en Robčrt van Beckhoven te gast bij 'Tijd voor MAX'

zondag 8 december 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 december schuiven er weer verschillende gasten aan bij Sybrand Niessen en Martine van Os.

Deze week zijn onder anderen Anne-Marie Jung, Martin Hendriksma, Irene Moors en Robèrt van Beckhoven te gast bij 'Tijd voor MAX'.


Deze week gaat de voorstelling 'Hendrik Groen – Zolang er leven is' in première in het theater, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert en de Omanido's. Maandag 9 december is acteur Anne-Marie Jung te gast, zij vertolkt afwisselend met Cynthia Abma de rol van de directrice. In de keuken staat culinair expert Janny van der Heijden. Zij steunt het initiatief Stoel vrij met kerst, waarbij sociale organisaties hun netwerk inzetten om eenzame mensen uit te nodigen voor een kerstdiner in huiselijke sfeer. In de studio laat Janny zien hoe je in korte tijd een smakelijk driegangenmenu op tafel zet.

Op dinsdag 10 december schuift musicalster Tessa van Tol aan. Zij speelt Anastasia in de Nederlandse versie van de gelijknamige musical, genomineerd voor de publieksprijs Beste Musical. De musical vertelt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van de laatste Russische tsarendochter Anastasia Romanov. Ook kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem is te gast, hij heeft voor 'Tijd voor MAX' de voorstelling gezien en geeft zijn deskundig oordeel.

Op woensdag 11 december is schrijver en Rijnkenner Martin Hendriksma te gast. Vanaf zaterdag 4 januari 2020 wordt het nieuwe MAX-reisprogramma 'Langs de Rijn' uitgezonden, waarin Martin samen met presentator Huub Stapel de Rijn afzakt, vanaf de bron in de Zwitserse Alpen tot aan de plek waar hij bij Hoek van Holland de Noordzee instroomt.

Op eerste kerstdag wordt door Omroep MAX de registratie van het Trouw Kerstconcert uitgezonden. Eén van de artiesten die daaraan meewerkt is Hadewych Minis, donderdag 12 december schuift zij bij Sybrand en Martine aan. Ze blikt alvast vooruit naar het concert, maar vertelt ook over haar theatershow Hadewych doet de dames waarin ze de allermooiste, door vrouwen gezongen, liedjes ten gehore brengt.

'Tijd voor MAX' sluit de week af op vrijdag 13 december met een bezoek van Robèrt van Beckhoven en Irene Moors. Zondag 15 december begint weer een nieuwe editie van 'Heel Holland Bakt', waarin Robèrt natuurlijk een belangrijke rol speelt, en op woensdag 25 december begint 'Doorbakken' gepresenteerd door Irene Moors. In 'Doorbakken' gaat Irene in op de gebeurtenissen rond 'Heel Holland Bakt' met Janny en Robèrt.

'Tijd voor MAX', maandag 9 december tot en met vrijdag 13 december om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo EĂ©n logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carričre als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers