'4fm-actueel' live te zien op KANAALTWEE!

donderdag 31 januari 2008

Vanaf maandag 4 februari 2008 zal de ochtend van KANAALTWEE er helemaal anders uit zien. Vanaf die dag toont de zender de rechtstreekse uitzending van '4fm-actueel'. Het nieuwe actuaprogramma van Bert Geenen op radiozender 4fm.

Het programma draait volledig rond actualiteit, nieuws, weer en verkeer. Het programma zal kunnen steunen op een aantal specialisten. Yves Desmet neemt het politieke en binnenlandse nieuws voor zijn rekening, Walter Meeuws komt het voetbal duiden en Marc Coenegracht van Het Laatste Nieuws is er voor uitleg bij het entertainment. 

Ook Dirk Tieleman zal langs komen als er nieuwtjes uit het Midden-Oosten zijn en Geert Degrande weet alles over economie. Helene Van Herck neemt de lifestylenieuwtjes voor haar rekening en Erwin Vranckx is weerman van dienst.

Door deze wijziging vervallen de ochtendprogramma's 'Will & Grace' en 'The Fresh Prince Of Bel-Air'.

'4fm-Actueel', vanaf maandag 4 februari 2008 om 6.00 uur op KANAALTWEE.

Bron: KANAALTWEE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers