'3 Op Reis' start rondreis door zuiden van VS

zaterdag 9 november 2019
© BNNVARA

Nienke reist door het onbekende Oezbekistan, een voormalige Sovjetstaat in Centraal-Azië. Deze week bereikt ze de ruige bergen van Nuratau.

Een beschermd natuurgebied, want hier leven de allerlaatste wilde Argali-schapen. Gewilde trofeeën door hun grote hoorns. Nienke ontmoet bergwachter Nazrullo, wiens familie deze bergen al generaties lang probeert te beschermen.


Geraldine is in Gent. Deze stad staat bekend om haar eigenwijze inwoners en dat merkt Geraldine maar al te goed aan de paar eigenzinnige plekken die ze er ontdekt.

Chris begint aan een roadtrip door het zuiden van de Verenigde Staten. Hij begint in de wat onbekendere staat New Mexico. Hier loopt de Rio Grande doorheen, New Mexico's indrukwekkende antwoord op de wereldberoemde Grand Canyon. Hier gaat Chris hiken langs de Big Arsenic Trail. Maar een roadtrip zou een roadtrip niet zijn, zonder een bijzondere onverwachtse stop onderweg.

'3 op Reis', zondag 10 november om 19.45 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers