ZES zendt alle hoogtepunten van The Emmy Awards 2018 uit

donderdag 20 september 2018
Foto: ZES - © SBS Belgium 2018

Vrijdag 21 september zet ZES het weekend in stijl in met een uitgebreide samenvatting van de 70ste editie van The Emmy Awards 2018.

Alle hoogtepunten komen aan bod tijdens de uitzending. De meest uitzonderlijke televisieprestaties kregen eerder deze week, op maandag 17 september, opnieuw hun moment in de spotlights, maar wie sleepte de meeste beeldjes in de wacht?


Dit jaar vond de uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse awardshow plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. Michael Che en Colin Jost, beiden onder meer bekend van 'Saturday Night Live', waren de gastheren van dienst. Eén van de grootste kanshebbers met maar liefst 22 nominaties was de HBO-reeks 'Game Of Thrones'.

Samenvatting van The Emmy Awards 2018, vrijdag 21 september om 20.35 uur op ZES.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers