'X Factor': wat na het afscheid van Lady-Like?

dinsdag 18 november 2008

Vorige week kwam er een einde aan het 'X Factor'-verhaal van de meidengroep Lady-Like. Hun stemmen en performance konden de kijkers niet langer bekoren en jurylid Maurice Engelen moest de laatste knoop door. En dat deed hij ook.

D


e zes overgebleven finalisten beseffen dat niemand zich nog een misstap kan veroorloven nu de grote finale van 'X Factor' langzaam maar zeker in zicht komt. Ze zijn dan ook vastbesloten om met onderstaande songs het beste van zichzelf te geven tijdens de zevende liveshow:

  • Karim zingt "Vertigo" van U2.
  • Tom zingt "How to save a life" van The Fray.
  • Dirk zingt "Hallelujah I love her so" van Ray Charles.
  • Elien zingt "Waiting in vain" van Annie Lennox.
  • Lester & Abdou zingen "Happy ending" van MIKA.
  • Mathieu & Guillaume zingen "Laat me niet alleen" van Ronny Mosuse.

Aan het einde van de liveshow moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende liveshow en voor welke kandidaat 'X Factor' is afgelopen. 

'X Factor', woensdag 19 november om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers