'X Factor': wat na het afscheid van Lady-Like?

dinsdag 18 november 2008

Vorige week kwam er een einde aan het 'X Factor'-verhaal van de meidengroep Lady-Like. Hun stemmen en performance konden de kijkers niet langer bekoren en jurylid Maurice Engelen moest de laatste knoop door. En dat deed hij ook.

D


e zes overgebleven finalisten beseffen dat niemand zich nog een misstap kan veroorloven nu de grote finale van 'X Factor' langzaam maar zeker in zicht komt. Ze zijn dan ook vastbesloten om met onderstaande songs het beste van zichzelf te geven tijdens de zevende liveshow:

  • Karim zingt "Vertigo" van U2.
  • Tom zingt "How to save a life" van The Fray.
  • Dirk zingt "Hallelujah I love her so" van Ray Charles.
  • Elien zingt "Waiting in vain" van Annie Lennox.
  • Lester & Abdou zingen "Happy ending" van MIKA.
  • Mathieu & Guillaume zingen "Laat me niet alleen" van Ronny Mosuse.

Aan het einde van de liveshow moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende liveshow en voor welke kandidaat 'X Factor' is afgelopen. 

'X Factor', woensdag 19 november om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers