'X Factor': wat na het afscheid van Lady-Like?

dinsdag 18 november 2008

Vorige week kwam er een einde aan het 'X Factor'-verhaal van de meidengroep Lady-Like. Hun stemmen en performance konden de kijkers niet langer bekoren en jurylid Maurice Engelen moest de laatste knoop door. En dat deed hij ook.

D


e zes overgebleven finalisten beseffen dat niemand zich nog een misstap kan veroorloven nu de grote finale van 'X Factor' langzaam maar zeker in zicht komt. Ze zijn dan ook vastbesloten om met onderstaande songs het beste van zichzelf te geven tijdens de zevende liveshow:

  • Karim zingt "Vertigo" van U2.
  • Tom zingt "How to save a life" van The Fray.
  • Dirk zingt "Hallelujah I love her so" van Ray Charles.
  • Elien zingt "Waiting in vain" van Annie Lennox.
  • Lester & Abdou zingen "Happy ending" van MIKA.
  • Mathieu & Guillaume zingen "Laat me niet alleen" van Ronny Mosuse.

Aan het einde van de liveshow moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende liveshow en voor welke kandidaat 'X Factor' is afgelopen. 

'X Factor', woensdag 19 november om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers