'X Factor': wat na het afscheid van Lady-Like?

dinsdag 18 november 2008

Vorige week kwam er een einde aan het 'X Factor'-verhaal van de meidengroep Lady-Like. Hun stemmen en performance konden de kijkers niet langer bekoren en jurylid Maurice Engelen moest de laatste knoop door. En dat deed hij ook.

D


e zes overgebleven finalisten beseffen dat niemand zich nog een misstap kan veroorloven nu de grote finale van 'X Factor' langzaam maar zeker in zicht komt. Ze zijn dan ook vastbesloten om met onderstaande songs het beste van zichzelf te geven tijdens de zevende liveshow:

  • Karim zingt "Vertigo" van U2.
  • Tom zingt "How to save a life" van The Fray.
  • Dirk zingt "Hallelujah I love her so" van Ray Charles.
  • Elien zingt "Waiting in vain" van Annie Lennox.
  • Lester & Abdou zingen "Happy ending" van MIKA.
  • Mathieu & Guillaume zingen "Laat me niet alleen" van Ronny Mosuse.

Aan het einde van de liveshow moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende liveshow en voor welke kandidaat 'X Factor' is afgelopen. 

'X Factor', woensdag 19 november om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers