X Factor: liveshow nummer 7

woensdag 9 november 2005

Vorige week moesten we in X Factor afscheid nemen van Alexander, maar ook op zondag 13 november 2005 is er op VTM een liveshow, en daar zal alweer een afvaller te betreuren zijn.

Zond

ag geven de ?X Factor?-finalisten Ivann, Paco Garcia, Helena, Udo, Patrick & Carina en The Cappaert Sisters er voor de zevende week op rij een ferme lap op. Ze zullen de temperatuur in de tv-studio en in de huiskamers in Vlaanderen flink opdrijven met hun songs, die geplukt zijn uit een breed muzikaal gamma.
  • Ivann uit Wilrijk met ?Can you feel the love tonight? (Elton John).
  • Paco Garcia uit Heusden met ?Unchained melody? (Righteous Brothers).
  • Helena uit Hemiksem met ?It ain?t over till it?s over? (Lenny Kravitz).
  • Udo uit Nossegem met ?Listen to the music? (The Doobie Brothers).
  • Patrick & Carina uit Tongeren uit ?Het kan niet zijn? (Will Tura/Leyers, Michiels & Soulsister).
  • The Cappaert Sisters uit Zedelgem met ?Tu es mon autre? (Lara Fabian & Maurane).

Zoals elke week beoordelen Liliane Saint-Pierre, Jean Blaute en Kris Wauters ook in deze 7de liveshow de performances. Nadat alle kandidaten opgetreden hebben, worden de kijkers thuis uitgenodigd om voor hun favoriet(en) te stemmen. Dit kan telefonisch, via SMS en de Telenet Digital TV-kijkers kunnen stemmen via een overzicht dat in beeld verschijnt.

Na ?De Beste Belg? moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden in ?X Factor: De beslissing?. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende finaleshow en voor welke kandidaat het muzikale avontuur is afgelopen.

'X Factor', zondag 13 november om 20.40 uur op VTM.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers