X Factor: de liedjes van liveshow 8

donderdag 17 november 2005

Op zondag 20 november zijn we om 20.30 uur op VTM al toe aan de 8ste liveshow van X Factor met Ivann, Paco Garcia, Udo, Patrick & Carina & The Cappaert Sisters. Alle finalisten brengen 2 songs en Liliane Saint-Pierre, Jean Blaute en Kris Wauters krijgen voor de laatste keer het laatste woord.

Voor

Ivann, Paco Garcia, Udo, Patrick & Carina en The Cappaert Sisters komt de grote finale van ?X Factor? stilaan maar zeker in zicht. Ze krijgen elk een extra kans om zich te bewijzen, want vanaf nu brengen ze elk 2 songs.
  • Ivann uit Wilrijk met ?Over my shoulder? (Mike & The Mechanics) en ?Bad day? (Daniel Powter)
  • Paco Garcia uit Heusden met ?One moment in time? (Whitney Houston) en ?Unbreak my heart? (Il Divo).
  • Udo uit Nossegem met ?The scientist? (Coldplay) en ?Let?s stay together? (Al Green).
  • Patrick & Carina uit Tongeren uit ?Up where we belong? (Jennifer Warnes & Joe Cocker) en ?De regenboog? (Frans Bauer).
  • The Cappaert Sisters uit Zedelgem met ?True colors? (Cyndi Lauper) en ?Here comes the rain again? (Alex Parks).
Als naar goede gewoonte worden de performances doorspekt met leuke reportages: Udo trok naar de rockacademie in Tilburg, Ivann dook de opnamestudio in om een jingle in te zingen, Paco Garcia trakteerde zijn familie, vrienden en fans op pannenkoeken, Patrick & Carina kregen een energieboost tijdens een meditatiesessie en The Cappaert Sisters gaven de opworp van een basketbalmatch.

In deze 8ste liveshow van X Factor beoordelen Liliane Saint-Pierre, Jean Blaute en Kris Wauters de performances. Nadat alle kandidaten opgetreden hebben, zijn de kijkers thuis aan zet. Zij kunnen telefonisch voor hun favoriet(en) stemmen, via SMS en de Telenet Digital TV-kijkers kunnen stemmen via een overzicht dat in beeld verschijnt.

Na ?De Beste Belg? moeten de twee kandidaten met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw optreden in ?X Factor: De beslissing?. Het laatste woord is voor de juryleden want zij moeten beslissen welke kandidaat doorgaat naar de volgende finaleshow en voor welke kandidaat ?X Factor? is afgelopen. Dit is voor de laatste keer, want vanaf de 9de liveshow krijgen de kijkers het allerlaatste woord.
Persbericht VTM
http://adsl.be/xfactor

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers