Woensdag start 'Let's Dance' op VT4

maandag 9 januari 2006

Tijd om je dansschoenen op te poetsen en die zwierende rok uit de kast te halen, want woensdag is het zover: Let's Dance gaat in première.

O


p woensdag 11 januari swingen Véronique De Kock, Johan Museeuw en Dana Winner de pannen van het dak. Vrijdag 6 januari gooiden de BV's, de verzamelde pers en een heleboel discoliefhebbers alvast de benen los op een schitterende Let's Dance party in STUDIO 54.

Véronique De Kock is al jaren één van de bekendste vrouwen in medialand. Dit jaar werd ze bovendien door de lezers van Ché verkozen tot knapste vrouw ter wereld. Haar bloeiende carrière als omroepster bij VT4 , de organisatie van 'Miss België provincie Antwerpen' en haar passie voor styling en binnenhuisinrichting zorgen voor een drukke agenda. Toch blijft deze leuke dame met beide voetjes stevig op de grond. Maar de vraag is natuurlijk of ze haar voeten ook vàn de grond krijgt in...Let's dance!

Véronique danst met haar partner Bart de Lambada en waagt zich aan housedance...
Johan Museeuw mag zich oprecht de Leeuw van Vlaanderen noemen. Museeuw spreekt tot de verbeelding. Hij is het synoniem geworden voor ijzeren wil, vechtlust en enorme mentale weer- en veerbaarheid. De meeste gelauwerde klassiekerwinnaar uit de post-Meckxperiode schreef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd driemaal op zijn conto, en haalde in heel zijn omvangrijke carrière maar liefst 11 wereldbekerzeges. 15 dagen gele trui en 85 dagen groene trui in de Ronde Van Frankrijk. En dan spreken we nog niet over zijn drie zeges in de Helleklassieker Parijs-Roubaix - waar hij ooit bijna een been verloor... Gelukkig gebeurde dat niet en staat hij met beide benen op onze dansvloer! En hoe!
Johan danst met danspartner Stephanie op Ragga en hij durft ook een swing aan.

Dana Winner, één van de meest succesvolle Vlaamse zangeressen van de afgelopen tien jaar, heeft België op de muzikale wereldkaart gezet. Ze verzamelde ondertussen genoeg goud en platina om de muren van een kleine concerthal te behangen.
Dana mag dan wel Winner heten, maar of ze die naam ook kan waar maken in Let's Dance!...
Dana zal met partner Olivier de pasjes van de cha-cha-cha onder de knie moeten krijgen en deze nachtegaal waagt zich ook aan rasechte disco!

'Let's Dance', woensdag 11 januari om 21.15 uur op VT4.

Persbericht SBS Belgium
http://www.vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers