Woedende Katrien richt ravage aan in 'Temptation Island'

woensdag 18 maart 2009

Na de verschrikkelijke kampvuurbeelden mag Katrien zich uitleven in de hoofdzonde 'Woede'. Samen met Dominiek brengt ze een bezoekje aan het mannenresort. Alle opgekropte gevoelens laat ze de vrije loop in de kamer van Chris, waar al het onheil met Donia geschiedde. Katrien gaat als een razende tekeer!

L


ater ontdekken de verleidsters de ravage die Katrien heeft aangericht. Wanneer ook de mannen de schade zien na hun eigen beladen kampvuur, beseft iedereen dat Donia en Chris over de schreef zijn gegaan zonder dat iemand dat wist en dat zet bij sommigen kwaad bloed. Iedereen wil weten hoe de vork in de steel zit. Chris en Donia hebben elk hun eigen 'waarheid' en dat zorgt voor een gigantische ruzie tussen de twee.

Steve bekent aan Sandy dat hij tot over zijn oren verliefd is op haar en dat hij meer wil dan alleen maar handjes vasthouden. Ook Jurgen en zijn Temptation Michelle zoeken meer privacy op...

In het resort van de dames barst er een hevig feestje los. Nadat 'hete truffel' Katrien de bedscne van Chris te zien kreeg, was ze uit op wraak flirtte ze erop los met Dominiek. Bij de dames strijden Ricardo en Redwan om het hart van de mooie Nathalie.

'Temptation Island', donderdag 19 maart 2009 om 22.20 uur op VT4.


Lees ook:
'Temptation Island' is ook online een succes

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers