Woedende Katrien richt ravage aan in 'Temptation Island'

woensdag 18 maart 2009

Na de verschrikkelijke kampvuurbeelden mag Katrien zich uitleven in de hoofdzonde 'Woede'. Samen met Dominiek brengt ze een bezoekje aan het mannenresort. Alle opgekropte gevoelens laat ze de vrije loop in de kamer van Chris, waar al het onheil met Donia geschiedde. Katrien gaat als een razende tekeer!

L


ater ontdekken de verleidsters de ravage die Katrien heeft aangericht. Wanneer ook de mannen de schade zien na hun eigen beladen kampvuur, beseft iedereen dat Donia en Chris over de schreef zijn gegaan zonder dat iemand dat wist en dat zet bij sommigen kwaad bloed. Iedereen wil weten hoe de vork in de steel zit. Chris en Donia hebben elk hun eigen 'waarheid' en dat zorgt voor een gigantische ruzie tussen de twee.

Steve bekent aan Sandy dat hij tot over zijn oren verliefd is op haar en dat hij meer wil dan alleen maar handjes vasthouden. Ook Jurgen en zijn Temptation Michelle zoeken meer privacy op...

In het resort van de dames barst er een hevig feestje los. Nadat 'hete truffel' Katrien de bedscène van Chris te zien kreeg, was ze uit op wraak flirtte ze erop los met Dominiek. Bij de dames strijden Ricardo en Redwan om het hart van de mooie Nathalie.

'Temptation Island', donderdag 19 maart 2009 om 22.20 uur op VT4.


Lees ook:
'Temptation Island' is ook online een succes

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers