Wie wordt de tweede finalist van 'Mijn Pop-uprestaurant!'?

maandag 1 juni 2015

'Origó' in Aalst en 'Asparaguus' in Hasselt hebben de voorbije dagen alles op alles gezet om de stem van de kijker te winnen. Eén van hen staat naast Brussel in de grote finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!' en dingt nog steeds mee naar de overwinning en de 100.000 euro.

Twee dagen voor de grote finale, zal voor één duo het avontuur alsnog stoppen. Het lot van Jonas & Fee en Dries & Guus ligt in handen van de kijker. Veel promo maken en stemmen ronselen is dus de boodschap. Dries wil niets aan het toeval overlaten en schakelt werkelijk iedereen in voor zijn Asparaguus-team. Dat doet hij op zijn eigen, gekende manier. Zowat elk bekend gezicht dat Vlaanderen rijk is, moet eraan geloven. Ook Jonas en Fee halen nog eens alles uit de kast om die felbegeerde finale te halen. Van Eeklo tot Aalst: niemand ontsnapt aan de promomachine van 'Origó'.

Wie geen last heeft van stress, zijn Miguel en Liselotte van 'KET!' in Brussel. Zij wisten zich eerder al te plaatsen voor de grote finale van Mijn Pop-uprestaurant!. De twee Ketjes kunnen dan ook de voetjes onder tafel schuiven om de pop-up van hun tegenstanders te bezoeken. Tijdens de twee gezellige tête-à-têtes komen Miguel en Liselotte te weten tegen wie ze donderdag mogelijk zullen moeten strijden.

De finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant!' staan er donderdag niet alleen voor. Evi Hanssen krijgt hulp van reporters Niels Destadsbader en Sean Dhondt. Beide heren zullen elk vanuit één pop-up verslag uitbrengen en gaan op dinsdag 2 juni 2015 alvast een kijkje nemen. Niels neemt 'KET!' in Brussel voor zijn rekening, maar bij wie zal Sean terechtkomen? Wordt het Hasselt of Aalst?

'Mijn Pop-uprestaurant', dinsdag 2 juni om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op Eén.

Dossiers