Wie wordt dé 'Ster op de Dansvloer': Antony of Tiany?

dinsdag 3 juni 2008

Afgelopen vrijdag plaatste Antony Arandia zich samen met zijn danspartner Leila rechtstreeks voor de grote finale van 'Sterren op de Dansvloer'. Het tweede finaleticket werd na een spannende dance off uitgereikt aan Tiany Kiriloff en haar danspartner Guy. Een van deze twee dansparen stapt vanavond in de voetsporen van Dina Tersago & Wim en van Pieter Loridon & Daisy, de winnaars van de 1ste en de 2de editie van de danswedstrijd.

T


ijdens de finale, die rechtstreeks wordt uitgezonden, moeten Antony & Leila en Tiany & Guy drie keer hun beste beentje voorzetten, maar ze mogen dan ook zelf de dansen kiezen. Inderdaad, beide paren zullen hun favoriete latin-dans en hun favoriete ballroom-dans demonstreren:

  • Tiany Kiriloff & Guy dansen de paso doble op "Can you feel it" van The Jacksons en de slowfox op "All the things you are" van Ella Fitzgerald.
  • Antony Arandia & Leila dansen de paso doble op "Malaguena" van Connie Francis en de tango op "Tangera" van Sexteto Mayor.

Voor de derde dans is het alle remmen los, want die is freestyle. Tijdens deze demonstratie hoeven de finalisten zich aan geen enkele regel te houden. Lifts à volonté, danspassen en –stijlen mengen … het mag allemaal!

  • Tiany Kiriloff & Guy demonstreren hun freestyle op "Whole lotta Rosie" van AC/DC.
  • Antony Arandia & Leila demonstreren hun freestyle op "Thriller" van Michael Jackson. 

Zoals altijd worden de duo's muzikaal begeleid door de liveband onder leiding van Steve Willaert. Hun wervende arrangementen zorgen ervoor dat de finalisten nog meer schitteren op de dansvloer. 

De dansprestaties worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen door de professionele juryleden Anouchka Balsing, Rony Daelemans, Jan Geerts en Davy Brocatus. Ook de kijkers thuis worden uitgenodigd om hun mening kenbaar te maken en samen dé Ster op de Dansvloer' te kiezen. 

De finale van "Sterren op de Dansvloer" wordt zonder meer één groot feest, waarop de eerder afgevallen duo's Anissa Temsamani & Dick, Roel Vanderstukken & Kimberly, Nico Mattan & Ellen, Koen Crucke & Nicky, Dominique Monami & Pascal, Bjorn De Wilde & Carole, Elke Vanelderen & Aerjen en Martine Jonckheere & Arman niet zullen ontbreken. Zij trekken opnieuw hun dansschoenen aan en geven het beste van zichzelf tijdens een medley van Latin- en ballroompassen. 

Ook de presentatoren Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire hebben de afgelopen dagen extra tijd op de dansvloer doorgebracht. Zij verwennen de kijkers met een quickstep op "Let's face the Music and Dance" van Nat King Cole.

'Sterren op de Dansvloer', de finale, woensdag 4 juni om 20.55 uur op vtm.

'Sterren op de Dansvloer': wie wint de finale? Tiany of Antony? Stem in onze poll!

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers