'Wie wordt de man van Phaedra?' donderdag bij VTM

woensdag 5 september 2007

Phaedra Hoste is Vlaanderens oer-diva: gracieus, waanzinnig fotogeniek, een toonbeeld van geraffineerde vrouwelijkheid. Ze heeft alles wat haar hartje begeert: een succesvolle carrière, een warme familie, vele vrienden… . Maar er is één ding wat nog ontbreekt: de juiste partner!

H


aar succesvolle carrière staat in schril contrast met haar liefdesleven. Na verschillende teleurstellingen gaat Phaedra sinds een jaar als single door het leven, en daar wil ze nu verandering in brengen. Want ondanks alles blijft Phaedra geloven in de liefde. Ze staat open voor een nieuwe relatie, maar zoals ze zelf zegt "met iemand die onvoorwaardelijk voor haar kiest", "iemand die zijn partner op nummer één zet." En met die man hoopt Phaedra een gezin te stichten, want op haar 36ste is ze meer dan ooit klaar om moeder te worden. 

In haar zoektocht naar de Ware Jacob wordt Phaedra bijgestaan door drie mensen uit haar omgeving die haar door en door kennen. Haar broer Jürgen heeft in zijn jeugd en na de scheiding van hun ouders steeds kunnen steunen op zijn grote zus. Jürgen zal er vooral op letten dat de mannen niet op haar vallen omwille van haar uiterlijk, maar haar kiezen om wie ze echt is. 

Haar boezemvriendin Martine kent haar al bijna tien jaar. Bij elke nieuwe relatiebreuk en elk liefdesverdriet belde Phaedra haar als eerste op.  

Phaedra's advocaat Alex Trappeniers is haar derde raadgever. Naast zakelijk advies krijgt hij nu de gelegenheid om Phaedra bij te staan bij de keuze van haar partner. Hij wil er over waken dat de kandidaten geen rolletje spelen.

En dan is er nog haar familie die haar van dichtbij steunt. Mama Ann, die kon rekenen op Phaedra na een zware operatie, vindt dat haar dochter het gewoon verdient om eindelijk een geschikte partner te vinden. Papa Mark ziet het zo: "Er zijn al enkele mannen in haar leven geweest die haar kozen voor de glamour en glitter, maar die ene juiste heeft ze nog niet gevonden." En dan is er nog haar grootmoeder bij wie Phaedra zoveel tijd doorbracht in de moeilijke jaren na de scheiding van haar papa en mama. "Wie denkt dat hij Phaedra alleen kan krijgen voor het seksuele", heeft het verkeerd voor", zegt ze. "Phaedra is een wijze madame."

"Wijs en eigenwijs" voegt Phaedra eraan toe. Ze wil zeer zeker goed luisteren naar de adviezen van haar familie en raadgevers, maar ze wil ook luisteren naar haar eigen hart.

"Mijn man moet gevoel voor humor hebben, een leuk karakter", zegt Phaedra. "En in ons geloven. Na alle mislukkingen wil ik alleen nog gaan voor een onvoorwaardelijke liefde. Mijn toekomstige man moet mij op nummer 1 zetten, mij vrouw laten zijn." 

Phaedra heeft vele bekende vrienden die haar goed kennen: Patrick Moenaert, de burgemeester van Brugge, Jean-Marie Dedecker, Gilles De Bilde en Felice. Allen hebben ze Phaedra leren kennen als een warme, joviale vrouw die nu op zoek is naar the one and only en daar hebben ze elk een eigen mening over. 

Elke vrijgezel die vindt dat hij de ware is voor Phaedra, kan een brief met foto sturen naar: 

Wie Wordt De Man Van Phaedra?
Postbus 850
1800 Vilvoorde

Of mailen naar: phaedra@vtm.be

Donderdagavond om 20u35 zal Vlaanderen de ware Phaedra Hoste leren kennen. En Phaedra hoopt ook dat 'de ware' zal zitten kijken en denken: "Die Hoste, die wil ik wel eens ontmoeten…"

'Wie wordt de man van Phaedra'?, donderdag 6 september om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Big Brother' (foto: RTL 5 - © RTL 2021)

In de wekelijkse liveshow komen we elke donderdagavond te weten welke bewoner het 'Big Brother'-huis moet verlaten en hoe dat vertrek nazindert bij de andere bewoners. Verder blikken Geraldine Kemper en Peter Van de Veire terug op de afgelopen week in het 'Big Brother'-huis. Hoe is het de bewoners vergaan? Welke ontwikkelingen moeten nog eens extra bekeken en besproken worden? Dit doen zij o.a. met bekende gasten en de volgende experts: Lotte Vanwezemael (psycholoog en seksuoloog), Kas Stuyf (psycholoog) en Diederik Broekhuizen (socialmedia-expert).

'Big Brother Live', om 22.30 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:25
  Journaallus
  09:00
  Winterbeelden
 • 00:25
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 08:25
  Squish
  08:35
  Helden
 • 08:25
  Lang Leve Koning Julien
  08:50
  Draken: Race naar de rand
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  A Place In The Sun: Winter Sun
 • 01:25
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 00:40
  Geen Uitzending
  13:00
  Onderbreking
 • 08:30
  Home: Avonturen met Tip & Oh
  08:50
  Arthur & De Minimoys
 • 06:00
  Joe
  10:05
  Chez Bompa Lawijt
 • 08:15
  De sterrenkaart
  08:50
  Tot op de Graat
 • 08:30
  Geen uitzending
  09:30
  First Dates (NL)
 • 06:00
  NRJ : 6 - 10 met Michaël Joossens en Julie Vermeire
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:25
  KLAAR IN 20 minuten
  09:00
  Njamma Mia!
 • 08:00
  Trends Gazellen 2021
  08:50
  Business Branding Trends Gazellen 2021
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  10:00
  Léééf !
 • 08:15
  Diy on wheels
  08:36
  Salontafel
 • 08:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  De Koepelzaal
 • 08:29
  NOS Journaal
  08:40
  Goedemorgen Nederland
 • 08:30
  NOS Journaal met gebarentolk
  08:37
  NOS Journaal
 • 08:25
  De Smurfen
  08:35
  Nils Holgersson 3D