Wie wint 'Just The Two Of Us' : Rani of Sandrine ?

woensdag 6 december 2006

Rani De Coninck & Günther Neefs en Sandrine André & Sergio hebben hun ticket voor de grote finale van "Just The Two Of Us" op zak. En het wordt alle remmen los, want ze worden maar liefst vier keer op het podium gevraagd om vier keer live een duet te brengen.

T


ijdens deze finale doen de koppels twee van hun favoriete nummers over, trakteren ze de kijkers op een gloednieuwe song én vormen de koppels een gelegenheidskwartet. De muzikale affiche is dan ook zeer gevarieerd:

  • Rani De Coninck & Günther Neefs zingen "Goedemorgen Morgen" van Nicole & Hugo, "Let's get loud' van Jennifer Lopez en de nieuwe song "Something Stupid" van Frank & Nancy Sinatra. 
  • Sandrine André & Sergio zingen "Speed of sound" van Coldplay, "Elephant love medley" van Nicole Kidman & Ewan McGregor en de nieuwe song "Ik leef niet meer voor jou" van Marco Borsato.
  • De twee finalekoppels zingen samen de ballad "Your song" van Elton John.

De finale van "Just The Two Of Us" wordt zonder meer een feest, waarop de eerder afgevallen duo's Guy Van Sande & Kyoko Baertsoen, Nicolas Liébaert & Claudia Caluwé, Jo De Poorter & Chadia Cambie, Kathy Pauwels & Jan Schepens, Rob Vanoudenhoven & Isabelle A en Tess Goossens & Reborn niet zullen ontbreken. Zij laten zich nog één keer helemaal gaan op het podium en brengen een swingende medley.

De zangprestaties worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen door de vakjury én door de kijkers thuis. Samen bepalen zij wie deze grote finale van "Just The Two Of Us" wint.

Er is ook internationaal "Just The Two Of Us"-nieuws. Na België, Australië, Rusland en Oekraïne zal het programma geproduceerd worden in China. Met lokale bekendheden uiteraard.

'Just The Two Of Us', zaterdag 9 december om 21.20 uur op VTM.

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op Eén

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers