Wellens en Wee in het Tsjechische Tabor

woensdag 21 december 2005

Het is een bewogen week geweest voor Bart Wellens. Na zijn zege in Essen vorige zaterdag, werd zijn overwinning van zondag in de Druivencross in Overijse gisteren toch nog door de UCI geschrapt.

I


n 'Wellens & Wee' gaat het er morgen, donderdag, voorlopig nog wat luchtiger aan toe.

Senna, de hond van Erwin Vervecken, is ervandoor gegaan. En dat is wel heel vervelend, want Erwin wil zo meteen met z'n ploegmaats gaan trainen in het bos. Voor echte veldrijders gaat er niks boven een bostraining.

Van de Kempische bossen naar Tabor in TsjechiŽ. Hier staat morgen een belangrijke wedstrijd voor de wereldbeker op het programma.

In het hotel probeert coach Danny De Bie uit te vissen hoe z'n mannen er voorstaan.

Fidea-renner Zdenek Stybar rijdt vandaag voor eigen volk. En daar willen ook z'n Belgische gastouders bij zijn. Gunther en Monique krijgen voor het eerst de familie van Zdenek te zien. Zdeneks zus en moeder kunnen het duidelijk goed vinden met de gastouders.

Enkele dagen later lijkt het noodlot toe te slaan. Bart is ziek en het is niet meteen duidelijk hoe erg het allemaal is. In het team heerst verslagenheid. Ook Lucien en Wiske zijn er niet gerust op. Het Fidea-team traint intussen verder zonder Bart Wellens. De regen en de kou blijven de zieke kopman bespaard. Volgende zondag staat de prestigieuze cross van Asper-Gavere op het programma. Is hij dan terug fit? Of betekent dit het einde van zijn seizoen?

'Wellens & Wee', donderdag 22 december om 20.20 uur op VT 4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be
Meer artikels over VIER

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers