Wellens & Wee en een nieuwe aanwinst

woensdag 30 november 2005

We blikken al even vooruit naar de 3de aflevering van dit seizoen van Wellens & Wee. Die krijg je op donderdag te zien op VT4.

V


orige week stapte Erwin Vervecken in het huwelijksbootje en voor zoiets staken zijn ploegmaats graag de handen uit de mouwen. En het feestgedruis hield daarbij niet op want de 102-jarige Jef kreeg Wiske Wellens over de vloer, een verjaardag om nooit te vergeten!

Ten huize Bart Wellens is iemand 's ochtends al hard aan het trainen. Maar dat blijkt niet de heer des huizes te zijn, maar zijn nieuwe liefde Veerle. Bart deelt zijn veldcross-ambities met haar, want ook Veerle stort zich met hart en ziel in het veldrijden en heeft zelfs al een kampioenentitel binnengehaald.

Om de teamgeest aan te scherpen trekt manager Hans Van Kasteren met de hele ploeg naar de Ardennen. Zal de extra prikkeling zijn vruchten afwerpen in de Ronde van Luik? De strategie lijkt te werken want het Fidea-team rijdt ijzersterk. Bart Wellens wint zelfs de eerste rit en pakt het geel. Drie dagen later rijdt hij nog altijd stevig aan kop. Vorig jaar in dezelfde koers was dat wel anders. Maar als de leider geplaagd wordt door rugpijn dreigt hij de gele trui toch nog te verliezen.

Manager Van Kasteren heeft intussen een nieuwe aanwinst voor het Fidea-team: de jonge Tsjech Zdenek Stybar is wereldkampioen bij de beloften. Zdenek komt het Fidea-team versterken. De renner zal de komende maanden kost en inwoon krijgen in een gastgezin. Hoe verloopt zijn integratie en de eerste kennismaking met het team? Bart heeft alvast enkele tips voor de jonge Tsjech.

Lucien en Wiske beginnen zich wat zorgen te maken over Bart. Ze vrezen dat hij te veel aan z'n hoofd heeft. Maar het veldritseizoen is nog niet bezig en dus moet de boog niet altijd even gespannen staan. Dat vinden ook Peter Van Santvliet en Wim Jacobs. Zij doen mee aan een bijzondere wedstrijd...

'Wellens & Wee', donderdag 1 decmeber om 20.20 uur op VT 4.

Persbericht SBS Belgium
http://vt4.be

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - ┬ę DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Lo´c Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers