Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Bucatini met tomaat, basilicum en mozzarella
Holle pastaslierten met een romige tomatensaus, artisjokharten, zongedroogde tomaten en buffelmozzarella.
Dinsdag: Rode poon met bloemkoolpuree en bisque met vadouvan
Gebakken rode poon, bloemkoolstoemp, gebakken bloemkoolroosjes en een saus op basis van garnalen en vadouvan.
Woensdag: Panna cotta van plattekaas met frambozenmousse en crumble
Een dessert met een laagje panna cotta van plattekaas, verse frambozen, coulis en mousse van frambozen en verkruimelde zandkoekjes.
Donderdag: Tajine van kalfsvlees met couscous
Een Noord-Afrikaanse tajine met kalfsvlees, saffraan, groene olijven en opgelegde citroen, geserveerd met couscous en gebakken courgette.
Vrijdag: Gegrilde pladijs met parmezaanpuree en antiboise
Smeuïge puree met parmezaan, op de grill geroosterde pladijs en een lauwe vinaigrette met tomaat, look, sjalot, kappertjes en olijven.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Woensdag 17 december 2025 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 17 december 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Donderdag 18 december 2025 om 00u15 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Vrijdag 19 december 2025 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Vrijdag 19 december 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.