Vrijdag Big Band in 'Idool 2007'

woensdag 2 mei 2007

De finalisten van 'Idool 2007' staan op vrijdag 4 mei 2007 voor een zeer swingende en grote vuurproef. Swingend want 'Big Band' is het centrale thema van de show én een vuurproef want het is de eerste keer dat de gouden 5 live moeten optreden met groot orkest.

H


et hoeft dan ook niet gezegd dat de finalisten extra hard oefenen om een fantastische performance neer te zetten.

In de 'Big Band'-aflevering ontvangen Koen en Kris Wauters ook Sandrine, Brahim en Wim. Voor elk van hen betekende 'Idool 2007' het begin van een mooie carrière in de muziek. Samen strelen zij de oren van de dames en heren in de studio en van de kijkers met 'Sir Duke'.

De finalisten van 'Idool 2007' treden op vrijdag 4 mei 2007 twee keer op. Samen zingen ze 'In the mood' en voor hun individuele act hebben ze een keuze gemaakt uit de mooiste swingnummers:

  • Elke Severijns uit Weelde zingt 'It's oh so quiet' van Björk.
  • Esther Sels uit Laakdal zingt 'Hanky Panky' van Madonna.
  • Andrei Loegovskij uit Oostende zingt 'Fly me to the moon' van Bart Howard.
  • Dean Delannoit uit Geraardsbergen zingt 'Ain't that a kick in the head' van Dean Martin.
  • Wim Vandereycken uit Houthalen zingt 'Come fly with me' van Frank Sinatra.

Ook deze week geeft de jury na elk optreden zijn commentaar, maar zijn het de kijkers die hun favoriet(en) naar de volgende show stemmen. De kijkers kunnen trouwens de muzikale affiche meebepalen van de rock-uitzending van 18 mei 2007. Meer informatie en de tracklist zijn te vinden op http://www.vtm.be/idool2007.

Ook op het forum van TV-Visie kan je je ei kwijt over 'Idool 2007'. Klik hier door en praat meteen mee...

'Idool 2007', vrijdag 4 mei om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers