Volgende week op VTM

vrijdag 9 augustus 2019

In de derde week van 'Goed Verlof' trekken Tine Embrechts en Guga Bal naar o.a. Frankrijk en de Spaanse Costa Brava om de perfecte vakantiebestemming te vinden voor enkele duo's.

Op dinsdag 17 augustus brengt 'Telefacts Zomer' het portret van de 17-jarige racepiloot Billy Monger. Hij verloor beide onderbenen bij een verschrikkelijke crash, maar liet de moed niet zakken. Nog geen elf maanden later werd hij derde in zijn eerste Formule 3-race.


Op donderdag 19 augustus vertelt 'Telefacts Zomer' het levensverhaal van de 18-jarige Georgia Rankin. Zij is met haar 78 cm de kleinste tiener van Groot-Brittannië.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers