Volgende week op VTM

vrijdag 9 augustus 2019

In de derde week van 'Goed Verlof' trekken Tine Embrechts en Guga Bal naar o.a. Frankrijk en de Spaanse Costa Brava om de perfecte vakantiebestemming te vinden voor enkele duo's.

Op dinsdag 17 augustus brengt 'Telefacts Zomer' het portret van de 17-jarige racepiloot Billy Monger. Hij verloor beide onderbenen bij een verschrikkelijke crash, maar liet de moed niet zakken. Nog geen elf maanden later werd hij derde in zijn eerste Formule 3-race.


Op donderdag 19 augustus vertelt 'Telefacts Zomer' het levensverhaal van de 18-jarige Georgia Rankin. Zij is met haar 78 cm de kleinste tiener van Groot-Brittannië.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers