Volgende week op VTM en Vitaya

vrijdag 10 januari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op woensdag 15 januari is er om 20.35 uur een nieuwe aflevering van 'De Luizenmoeder'. De avond gaat om 21.15 uur verder met de live-uitzending van de 66ste editie van de Gouden Schoen, gepresenteerd door Maarten Breckx, Birgit Van Mol en Niels Destadsbader.

An Lemmens katapulteert Goedele Liekens op dinsdag 14 januari om 20.35 uur terug naar het jaar dat ze 12 was in 'Groeten Uit'.


In de laatste aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', op maandag 13 januari om 20.35 uur, blikt Jens Dendoncker vanop zijn oude dag terug op de leukste boodschappen uit het derde seizoen.

Nicholas Arnst verbaast o.a. Dina Tersago en Mathias Coppens met een goocheltruc op donderdag 16 januari om 20.35 uur in de laatste aflevering van 'Nicholas'.

En op Vitaya is er vrijdag 17 januari om 20.40 uur de tv-première van V.C. Andrews' Dark Angel'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers