Volgende week op CAZ

vrijdag 1 februari 2019

Op 3 februari staat om 20.40 uur de oorlogsfilm en viervoudig Oscarwinnaar 'Platoon' uit 1986 op het programma met Charlie Sheen die de rol van student Chris Taylor speelt.

Chris heeft zijn schoolcarrière opgegeven voor een leven als soldaat. Wanneer hij als vrijwilliger naar Vietnam wordt gestuurd, is de oorlog bij zijn aankomst meteen harde realiteit.


Op de verjaardag van Profvoetballer Cristiano Ronaldo brengt CAZ om 20.40 uur de documentaire 'Ronaldo'. De docu van Anthony Wonke biedt voor de allereerste keer een kijkje in het leven van de sterspeler van Real Madrid en de kijker krijgt emotionele beelden en openhartige gesprekken te zien van Ronaldo als vader, familieman, vriend en iconische voetballer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers