Volgende week op CAZ

vrijdag 1 februari 2019

Op 3 februari staat om 20.40 uur de oorlogsfilm en viervoudig Oscarwinnaar 'Platoon' uit 1986 op het programma met Charlie Sheen die de rol van student Chris Taylor speelt.

Chris heeft zijn schoolcarrière opgegeven voor een leven als soldaat. Wanneer hij als vrijwilliger naar Vietnam wordt gestuurd, is de oorlog bij zijn aankomst meteen harde realiteit.


Op de verjaardag van Profvoetballer Cristiano Ronaldo brengt CAZ om 20.40 uur de documentaire 'Ronaldo'. De docu van Anthony Wonke biedt voor de allereerste keer een kijkje in het leven van de sterspeler van Real Madrid en de kijker krijgt emotionele beelden en openhartige gesprekken te zien van Ronaldo als vader, familieman, vriend en iconische voetballer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers