Vitaya loves Xmas: vanaf maandag 2 december een maand lang kerstfilms

zondag 1 december 2019

De temperaturen gaan in dalende lijn en de decembermaand staat voor de deur: het ideale moment om jezelf voor de televisie te nestelen.

Om kijkers volledig in de kerststemming te brengen, staat de avond bij Vitaya vanaf maandag 2 december rond 20.40 uur in het teken van kerst. De hele maand kunnen kijkers aftellen naar de feestdagen met elke dag, behalve op dinsdag en zondag, een kerstfilm met veel belletjes, liefde en warme momenten.


Maar liefst 20 tv-premières en veel royalty
De eerste week van december bij Vitaya zit vol tv-premières en ook later die maand zijn er heel wat kerstfilms voor het eerst te zien op het scherm zoals 'Switched For Christmas', 'Runaway Christmas Bride' en 'Coming Home for Christmas'. Vitaya doet de kijker in de maand december maar liefst 20 kerstfilms in première cadeau.

Daarnaast mogen kijkers zich tijdens de kerstmaand bij Vitaya ook verwachten aan heel wat 'prinsessenfilms' met onder andere 'A Prince for Christmas', 'Christmas with a Prince', 'A Royal Christmas Ball' met actrice Tara Reid en 'A Cinderella Christmas'.

De kerstfilms in de eerste week van december
De kerstmaand bij Vitaya start op maandag 2 december om 20.40 uur met veel romantiek en een prins in 'A Royal Winter'. Op woensdag 4 december kunnen kijkers genieten van 'The Christmas Contract' met onder andere Hilarie Burton en Tyler Hilton uit de cast van 'One Tree Hill'. Donderdag 5 december volgen we het kerstverhaal van stewardess Sydney (Brooke Burns) en Jonathan (Tom Everett Scottin) in 'Christmas Connection' en op vrijdag 6 december varen we mee met Pam (vertolkt door Brooke Burns) in haar tocht naar ware liefde in 'A Christmas Cruise'. De eerste week vol kerstfilms sluit Vitaya af op zaterdag 7 december met 'Christmas Getaway'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers