Vitaya loves Xmas: vanaf maandag 2 december een maand lang kerstfilms

zondag 1 december 2019

De temperaturen gaan in dalende lijn en de decembermaand staat voor de deur: het ideale moment om jezelf voor de televisie te nestelen.

Om kijkers volledig in de kerststemming te brengen, staat de avond bij Vitaya vanaf maandag 2 december rond 20.40 uur in het teken van kerst. De hele maand kunnen kijkers aftellen naar de feestdagen met elke dag, behalve op dinsdag en zondag, een kerstfilm met veel belletjes, liefde en warme momenten.


Maar liefst 20 tv-premières en veel royalty
De eerste week van december bij Vitaya zit vol tv-premières en ook later die maand zijn er heel wat kerstfilms voor het eerst te zien op het scherm zoals 'Switched For Christmas', 'Runaway Christmas Bride' en 'Coming Home for Christmas'. Vitaya doet de kijker in de maand december maar liefst 20 kerstfilms in première cadeau.

Daarnaast mogen kijkers zich tijdens de kerstmaand bij Vitaya ook verwachten aan heel wat 'prinsessenfilms' met onder andere 'A Prince for Christmas', 'Christmas with a Prince', 'A Royal Christmas Ball' met actrice Tara Reid en 'A Cinderella Christmas'.

De kerstfilms in de eerste week van december
De kerstmaand bij Vitaya start op maandag 2 december om 20.40 uur met veel romantiek en een prins in 'A Royal Winter'. Op woensdag 4 december kunnen kijkers genieten van 'The Christmas Contract' met onder andere Hilarie Burton en Tyler Hilton uit de cast van 'One Tree Hill'. Donderdag 5 december volgen we het kerstverhaal van stewardess Sydney (Brooke Burns) en Jonathan (Tom Everett Scottin) in 'Christmas Connection' en op vrijdag 6 december varen we mee met Pam (vertolkt door Brooke Burns) in haar tocht naar ware liefde in 'A Christmas Cruise'. De eerste week vol kerstfilms sluit Vitaya af op zaterdag 7 december met 'Christmas Getaway'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers