Vitaya gaat deze nazomer op zoek naar nieuw talent

zaterdag 9 augustus 2008

Deze nazomer belooft zwoel te worden op Vitaya. Zo gaat de lifestylezender op zoek naar een nieuw topmodel, maar jonge ambitieuze dames zijn niet toegestaan. Verder krijgen we al vanaf 20 augustus een nieuwe reeks van 'Project Runway', waar op zoek gegaan wordt naar een nieuwe topontwerper.

<


STRONG>'She's Got The Look'

Supermodel Kim Alexis gaat op zoek naar ht nieuwe gezicht in de modewereld. En neen, dit is geen zoektocht naar het zoveelste nieuwe jonge snoetje. In tijden waar modellen in de meedogenloze modewereld nog nooit zo jong zijn geweest, gaat 'She's Got The Look' op zoek naar een topmodel tussen 35 en 63 jaar! Kim Alexis bewijst dat er op schoonheid geen leeftijd staat en geeft vrouwen boven 35 een (tweede) kans op een modellencarrire.

Tien vrouwen strijden om het nieuwe supermodel te worden, verwacht een rollercoaster aan emoties als ze vechten om te bewijzen dat schoonheid en leeftijd wel degelijk hand in hand gaan! Who's got the look? Kim Alexis en haar jury (topmodel Beverly Johnson, celebrity stylist Robert Verdi en Sean Patterson, baas van Wilhelmina Models) beslissen!

'She's Got The Look', vanaf 2 september 2008 elke dinsdag om 21.00 uur op Vitaya.

'Project Runway'

Vijftien getalenteerde ontwerpers mogen hun naald en draad weer bovenhalen, want 'Project Runway' is terug met een gloednieuw seizoen! In de vierde reeks krijgen vijftien designers de kans van hun leven om het tot Amerika's nieuwste topdesigner te schoppen. Onder het goedkeurende oog van Heidi Klum strijden de kandidaten tijdens een wekenlange zenuwslopende afvalrace voor een geldprijs van 100.000 $, een reportage in Elle en een spiksplinternieuwe wagen. En de lat ligt zeer hoog!

Na drie succesvolle seizoenen is de 'Project Runway'-formule inmiddels wel gekend: vijftien modeontwerpers strijden voor de unieke kans om hun creaties te showen in het beroemde Bryant Park tijdens New York fashion week. Het vierde seizoen is bigger and better: straffere opdrachten, straffere kandidaten n straffere outfits.

Wie wordt Amerika's volgende topontwerper? De race start woensdag 20 augustus om 20.35 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers