Vier onbekende Vlamingen zetelen in panel 'Beste Kijkers'

dinsdag 22 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Op woensdag 23 oktober is 'Beste Kijkers' na zes seizoenen aan een primeur toe: voor het eerst zetelen vier onbekende Vlamingen in het panel.

Van een barbier tot een vrouw met een autokerkhof: één ding hebben ze allen gemeen: een flinke portie humor.


Julie Jacobs doet overdag kankeronderzoek aan de UA, maar rijdt ’s avonds naar haar boerderijtje in de Kempen. Ze deelt haar woonst in Weelde met vriend Pieter, 2 honden, 3 geiten, een stel kippen, eenden en een kat. Julie heeft haar eigen autokerkhof en rijdt rond met Gerda, een monster van Frankenstein op wielen. Jawel, ze geeft haar auto’s ook een naam.

Tits van Dueren is leerkracht Nederlands en Engels. De Antwerpse woont samen met echte man Andy en de niet zo echte toekan Thierry, hun gezamelijke knuffel waarmee ze alles delen. Net als Julie, geeft ook Tits haar auto’s een naam. Zij ruilde Jos net in voor Winderige Willy, want die heeft wél airco. Tits bokst in haar vrije tijd op een kussen of op haar trainer en geeft er ook in Beste Kijkers een lap op.

Piet Thuys is de geknipte kandidaat voor het programma van Nathalie Meskens, want… hij is barbier. Hij is het levende bewijs dat ook mannen al eens graag keuvelen. Piet heeft een diploma in de Theologie, maar is allerminst vies van een stoute mop.

Jan Linssen is een zandstraler uit Limburg. Hij rijdt rond in een bestelwagen met zijn naam op en mag zijn vader en broer ook collega noemen. Jan zal niet alleen op zijn beste moppen trakteren maar zeker ook op zijn stralende lach.

Alle gasten uit de voorbije afleveringen willen deze vier helden een hart onder de riem steken en vullen deze keer zelf de ronde ‘Waar kijken ze naar?’, waarin ze naar een programma kijken en het panel moet raden over welke reeks het gaat.

Sam Gooris brengt dan weer een humoristische en cryptische ode aan zijn twee idolen. Voor de gelegenheid werd een nieuwe tekst voorzien op 'O Marijke' en 'Laat het gras maar groeien'. Benieuwd of de rookies de identiteiten kunnen raden.

'Beste Kijkers' (laatste aflevering), woensdag 22 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers