Véronique De Kock en Annelien Coorevits in duel met Herman Brusselmans en Erik Van Looy

maandag 3 november 2014

Adriaan Van Den Hoof krijgt op dinsdag 4 november schoon volk over de vloer in Normale Mensen. Véronique De Kock en Annelien Coorevits gaan de normale strijd aan met Herman Brusselmans en Erik Van Looy.

Wie van deze vier mag zich aan het einde tot meest normale mens van de avond kronen? En wie is Monsieur Rocher?


De Normale Mens van de Week
Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf.  Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Peter uit Rillaar de Normale Mens van de Week.

Buiten de Uren
Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze eten in groep rosbief, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen, zoals Nathalie uit Blankenberge, oefenen naast hun reguliere job een origineel bijberoep uit. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen wat deze politiebediende buiten haar uren doet?

En Toen
Normale mensen staan soms voor eigenaardige wendingen in hun leven. Soms zijn het schijnbaar kleine gebeurtenissen die een fabelachtig verhaal opleveren. Deze week leren we Bjorn uit Mortehan kennen. Zelf woont hij nog maar sinds vorig jaar in dit Waals dorpje, maar waarom spreken de inwoners hem al steevast aan als Monsieur Rocher?

'Normale Mensen', dinsdag 4 november om 20.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers