Vanaf zaterdag Pink Xmas op VIJF, mt Qozmo

vrijdag 6 december 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Dit jaar geen saaie, traditionele kerst bij VIJF, samen met Qozmo, de trouwe viervoeter van Jani, maakt VIJF kerstmis fun en pink.

Want wie houdt er nu niet van een vleugje pink plezier tijdens de koude winterdagen? Weg met stressen over cadeautjes, kerstfeestjes en verplichtingen, tijd voor Pink Xmas op VIJF.


Qozmo heeft geen nood aan een klassieke witte kerst dit jaar, hij breekt los van de traditie en viert zijn eigen Pink Xmas op VIJF.

Kerstmis dat is fun, genieten, samen zijn én kerstfilms kijken natuurlijk. Daar zijn de Vijf-kijkers het mee eens! Daarom brengt VIJF tijdens de kerstperiode elke dag een kerstfilm, om bij weg te dromen en te ontspannen. Gedaan met de benen onder je lijf uit lopen om het perfecte kerstfeestje te organiseren en weg met die saaie jaarlijkse verplichtingen, kortom geen traditionele kerst dit jaar, wel Pink Xmas met Qozmo en VIJF.

Vanaf 7 december brengt VIJF de kerstsfeer in huis, als eerste kerstfilm van 2019 is er 'Once Upon A Christmas'. In deze familiefilm hangt de kerstman zijn muts aan de haak. Hij heeft het gehad met alle stoute kinderen en last Kerstmis af. Het is aan zijn dochters om de feestdag te redden ... Pink Xmas op VIJF gaat verder met films als 'Santa’s Secret', 'A Heavenly Christmas', 'The Mistletoe Promise', 'Christmas Land' en veel meer. Zo is er elke dag een portie Pink Xmas om naar uit te kijken.

VIJF wenst je een verry Pink Xmas, met elke dag een kerstfilm om 20.30 uur. Ook op VIJF.be kan je de kerstfilms (her)bekijken.

07/12: 'Christmas with Holly'
08/12: 'Santa's Secret'
09/12: 'Silver Bells'
10/12: 'Her Magical Christmas'
11/12: 'Snow 2: Brain Freeze'
12/12: 'Once Upon a Holiday'
13/12: 'Hats off to Christmas'
14/12: 'Winter's Tale'
15/12: 'The Mistletoe Promise'
16/12: 'Magical Christmas Shoes' (filmpremière)
17/12: 'A Very Married Christmas'
18/12: 'A Royal Christmas'
19/12: 'Christmas Town' (filmpremière)
20/12: 'Wish Upon a Christmas' (filmpremière)
21/12: 'Marley and Me'
22/12: 'Christmas Land'
23/12: 'A Storybook Christmas' (filmpremière) & 'A Heavenly Christmas'
24/12: 'Family for Christmas' & 'The Christmas Gift'
25/12: '12 Dates of Christmas'
26/12: 'Merry & Bright'
27/12: 'Noel'
28/12: 'The Golden Compass'
29/12: 'A Dream of Christmas'
30/12: 'Magic Beyond Words' & 'A Gift for Christmas
31/12: 'Cooking with Love'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers