Unieke EK-avond op VT4 ťn VIJFtv

maandag 16 juni 2008

Naar aanleiding van een hoogst uitzonderlijke EK-avond zendt VT4 morgen/dinsdag uitzonderlijk simultaan op twťť kanalen uit: de match Frankrijk - ItaliŽ is integraal te volgen op VT4, gelijktijdig is de match Nederland-RoemeniŽ te zien op VIJFtv.

D


e winnaar van Frankrijk-ItaliŽ op VT4  is lang niet zeker van een plaats in de kwartfinale,
alles hangt af van NederlandĖRoemeniŽ op VIJFtv.
De aangekondigde VIJFtv-film Something's Gotta Give met Jack Nicholson en Diane Keaton
wordt aansluitend op de voetbalmatch uitgezonden op VIJFtv omstreeks 22u4O.
 
De groep des doods zal komende dinsdag nog een laatste keer spetteren. Wereldkampioen ItaliŽ neemt het op tegen Frankrijk in een duel op leven en dood. De Azzurri hielden zich heel nipt staande tegen de Roemenen dankzij een onwaarschijnlijke save van keeper Gianliugi Buffon en konden toch ťťn punt pakken. Frankrijk kreeg afgelopen vrijdag een rammeling van formaat van de Nederlanders. De 4-1 cijfers kwamen hard aan, maar toch blijven de Fransen geloven in hun kansen. Beide ploegen zijn ongetwijfeld uit op eerherstel.
 
Toch is de winnaar van Frankrijk - ItaliŽ nog niet zeker van de kwartfinale. Alles hangt ook af van Nederland Ė RoemeniŽ. De vraag is dan of Oranje nog voluit zal spelen tegen de Roemenen, want zij zijn al geplaatst voor de kwartfinale ťn ze zijn al zeker groepswinnaar. Door te verliezen kan Nederland twee geduchte concurrenten, de wereldkampioen en de vice-wereldkampioen, definitief uitschakelen. Nu alle ogen op het Nederlandse elftal gericht zijn, zendt VIJFtv eenmalig de match Nederland Ė RoemeniŽ live uit.

 • Frankrijk Ė ItaliŽ live en integraal op VT4
  Commentaar: Bram Lambert
  Co-commentaar: Frank Vercauteren
  Studiogasten: BOB PEETERS, EMILIO FERRERA, GLEN DE BOECK, STIJN STIJNEN
 • Nederland Ė RoemeniŽ live op VT4 voor ťťn avond integraal op VIJFtv
  Commentaar: Gui Polspoel
  Co-commentaar: Aad de Mos

Frankrijk Ė ItaliŽ, dinsdag 17 juni om 20.45 uur op VT4.

Nederland Ė RoemeniŽ, dinsdag 17 juni om 20.45 uur op VIJFtv.

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers