'Truth Behind the Moon Landing' nieuw op Discovery

vrijdag 5 juli 2019

Zette Neil Armstrong 50 jaar geleden echt de eerste stappen op de maan? Of was het allemaal in scne gezet in een Hollywoodstudio?

Wie nog twijfelt, moet beslist kijken naar de documentaireserie 'Mysteries of the Moon Landing'. Hierin gaan wetenschappers in op de vermeende complottheorieën en laten ze met nieuw bewijs zien dat Armstrong op 20 juli 1969 wel degelijk die grote stap voor de mensheid heeft gezet.


De documentaire laat tevens zien hoe de NASA-engineers het vooraf onmogelijk gedachte mogelijk wisten te maken. Hoe het ze bijvoorbeeld lukte om heelhuids door de radioactieve stralingsgordels te reizen. Met deze documentaire kunnen 50 jaar na datum de complottheorieën definitief de prullenbak in.

'Truth Behind the Moon Landing', vanaf zaterdag 6 juli om 22.45 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers