Tourist LeMC saboteert de andere coaches om te draaien in 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 25 februari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Nu vrijdag wagen opnieuw heel wat muzikale talenten hun kans tijdens de vierde Blind Auditions in 'The Voice van Vlaanderen'.

De concurrentie tussen de coaches laait stilletjes aan verder op en die is voelbaar wanneer een oude bekende van vorig seizoen uit team Koen voor de tweede keer haar kans waagt. Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien: 'Ik heb de andere collega’s proberen tegen te houden: niet drukken alstublieft! She’s mine!' Maar slaagt hij ook in zijn plan?


Tijdens de audities lijkt het even alsof de coaches 'dubbel' horen. En dat hebben ze wel degelijk goed gehoord, want identieke tweelingzussen Marysé en Isabeau proberen de coaches te imponeren met hun versie van 'Let Me Down Slowly' van Alec Benjamin. Geen eenvoudige opgave, zeker niet als het van coach Koen afhangt: 'Als je met twee komt optreden in 'The Voice' dan ben ik dubbel zo streng als anders. Met z’n twee is het gemakkelijker voor de stress. Het is dan ook zo dat ik tot nu toe in alle seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' nog nooit gedraaid heb voor een duo.' Zijn de zussen met z’n twee dubbel zo overtuigend en doorbreken zij dit patroon?


Backstage houdt Laura Tesoro als vijfde coach een oogje in het zeil. 'Ik voel me een beetje een stalker, zo meekijken naar de audities op een klein schermpje', lacht ze. Vorige week veroverde Lotte een plaats in één van haar drie hotseats. Wordt het team van Laura ook deze week aangevuld met één of meerdere afgevallen kandidaten? Het volledige traject van Laura's team kunnen kijkers ontdekken in een nieuwe aflevering van de exclusieve spin-off 'The Voice Comeback Stage' op vrijdag 26 februari om 22.30 uur op VTM GO.

Deze talenten wagen hun kans tijdens de vierde Blind Auditions:

- Marysé & Isabeau (19, Kinrooi) zijn de zingende tweeling en doen auditie met ‘Let Me Down Slowly’ van Alec Benjamin.
- Daphne (25, Maaseik). Werkt in het familiebedrijf van haar ouders waar de ploeg opleidingen geeft voor heftruck rijden. Daar krijgt ze onverwacht bezoek van An Lemmens, die groot nieuws heeft meegebracht… Daphne doet auditie op ‘At This Moment’ van Davina Michelle.
- Amy (22, Antwerpen). Heeft vorig seizoen ook meegedaan en kwam terecht in Team Koen. Ze hoopt met haar deelname op een tweede kans. Zingen doet ze vrijdag op ‘I Have Nothing’ van Whitney Houston.
- Jonas (36, Erpe-Mere). Het is 16 jaar geleden dat hij nog eens op een podium heeft gestaan, maar de muziek is blijven kriebelen. Drukken de coaches af voor zijn versie van ‘Joy’ van Bastille?
- Malou (26, Berchem). Is grafisch vormgever en stapt voor haar auditie in The Voice voor het eerst op een podium. Ze hoopt het publiek en de coaches te overtuigen met ‘Lover’ van Taylor Swift.
- Jamil (20, Ninove). Speelde vroeger als 6-jarige al stiekem piano in een winkeltje in de buurt. Zijn unieke stem tovert meteen een blik van verwondering op het gezicht van de coaches. Hij doet auditie op ‘Make It Rain’ van Ed Sheeran.
- Elise (17, Herentals). Studeert humane wetenschappen en zingt heel de dag door. Ze waagt haar kans met ‘Issues’ van Julia Michaels.
- Tini (20, Aalst). Studeert lager onderwijs en zit in een studentenclub. Tijdens de cantus durft niemand naast haar te staan. Ze doet auditie met ‘Back To Black’ van Amy Winehouse.
- Mats (23, Glabbeek). Is dakwerker maar wil liever met muziek verder gaan. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar tijdens zijn auditie op het nummer ‘Starving’ van Hailee Steinfeld.
- Anoeshka (27, Gent). Heeft zich ingeschreven nadat haar beste vriend Mirko vorig seizoen in 'The Voice' tot in de liveshows is geraakt. Ze waagt haar kans met ‘Best Part’ van H.E.R.
- Jessica (20, Antwerpen). Is studente kinesitherapie en zingt enkel binnenshuis. Dit is de eerste keer dat ze voor een publiek zingt. Dat doet ze met ‘Figures’ van Jessie Reyez.
- Simon (27, Brasschaat). Muziek is zijn grote passie en het is zijn grote droom om ooit op tour te gaan met een band. Hij heeft volgens zijn vrienden een zachte stem die meteen binnenkomt. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar op ‘Follow The Sun’ van Xavier Rudd.

De opnames van The Blind Auditions en The Knock-Outs van 'The Voice van Vlaanderen' vonden plaats voor de coronapandemie uitbrak.

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 26 november om 20.40 uur op VTM.

The Voice van Vlaanderen op tv
Zondag 18 april 2021 om 13u45  »
VTM
In deze laatste Knockouts wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles. Elke coach kiest vijf kandidaten uit zijn team en kan nog één talent stelen uit een ander team.
Vrijdag 23 april 2021 om 20u40  »
VTM
Start van de Battles waarin coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader elk met hun overgebleven teamleden naar het derde stadium van de show trekken.
Zaterdag 24 april 2021 om 17u05  »
VTM
Start van de Battles waarin coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader elk met hun overgebleven teamleden naar het derde stadium van de show trekken.
Vrijdag 30 april 2021 om 20u40  »
VTM
Tweede Battles waarin coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader elk met hun overgebleven teamleden naar het derde stadium van de show trekken.
Zaterdag 1 mei 2021 om 17u00  »
VTM
Tweede Battles waarin coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader elk met hun overgebleven teamleden naar het derde stadium van de show trekken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:00
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 07:55
  Ik u ook
  08:10
  Wannabe's
 • 07:35
  Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
  08:20
  Hallo K3
 • 07:15
  Project Runway
  08:00
  Geen uitzending
 • 01:35
  Onderbreking
  11:05
  This is Us
 • 00:55
  Geen Uitzending
  13:05
  The breakfast club
 • 07:30
  Hallo K3
  08:00
  K3 Dierenhotel
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:05
  De gezonde goesting
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:00
  Splitting up together
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 04:55
  Geen uitzending
  08:20
  Tiny Lives
 • 07:30
  Meesterlijke Klassiekers
  08:00
  De Gastentafel
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 06:00
  Nog even soezen
  08:00
  Goeiemorgen weekend
 • 07:53
  Tooldokter
  08:14
  Zelfbouw van a tot z
 • 07:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal
  18:00
  De Koepelzaal
 • 07:10
  Even Tot Hier
  08:05
  Dragons' Den
 • 07:30
  Ik mis je
  08:00
  Petrus in het land
 • 07:00
  Casper en Emma 3 - Op safari
  08:20
  Kinderen voor Kinderen Pakt Uit