'Thuis': week 36 - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 1 september 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

Zal Waldek Zo redden uit de brandende wagen? En wat gebeurt er met Mayra? Overleeft Leo de val en waar is Stan? Zal Britney vertellen wat ze heeft gezien? En hoe gaan Peter en Kobe zelf om met wat hen is overkomen? En kan Karin zomaar verkroppen dat ze opzij werd gezet door Rosa? Vanaf maandag start het nieuwe seizoen van 'Thuis'!

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Zondag 2 september - aflevering 4448 (herhaling SEIZOENSFINALE!)
Kobe zijn plan dreigt in het water te vallen. Tom brengt een van zijn cliënten goed nieuws. Britney beleeft de schrik van haar leven. Waldek heeft een beslissing genomen. Emma botst op een schermutseling.

Maandag 3 september - aflevering 4449
Niet alleen Peter en Kobe zijn geschrokken van wat er gebeurd is, ook Britney weet niet goed wat ze ervan moet denken. Jacques wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Karin loopt op de toppen van haar tenen. Ann bereidt Marianne voor op het ergste.

Dinsdag 4 september - aflevering 4450
Tom besluit de politie in te schakelen. Femke moet zich sterk houden. Rosa krijgt een telefoontje van het ziekenhuis. Hannah gaat voor het eerst naar school. Lowie is klaar voor zijn tweede zit, maar stoot dan op heftig nieuws.

Woensdag 5 september - aflevering 4451
Ann zit met veel vragen, maar zal ze ook antwoorden krijgen? Karin tikt Tom op de vingers. Joren maakt zich zorgen over Jacques. Olivia en Bob zetten Lowie aan het werk. Dries neemt een date mee naar de Frens.

Donderdag 6 september - aflevering 4452
Paulien is het oneens met het gedrag van Tamara. Steven en Rosa moeten cupido nog bedanken. Dieter doet een vreemde ontdekking. Olivia start vandaag als leerkracht. Karin reageert bits tegen Dries.

Vrijdag 7 september - aflevering 4453
Nancy en Femke maken ruzie. Eddy zoekt Frank op. Er gaat een shock door het lichaam van Marianne. Simonne voelt zich beter bij de taxi's nu ze niet meer samenwerkt met Mayra. Bob kan zich geen pauze tijdens het werk permitteren.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers