'Thuis': week 23 (2019) - PREVIEW

zaterdag 1 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Christine's gedrag zorgt voor steeds meer ergernis. Waldek wil Adil raad geven en Tamara krijgt stress. Tom krijgt het hard te verduren, Eddy staat op zijn strepen. Ann en Judith zijn nieuwsgierig. Peter stelt Nancy teleur, Dieter steunt haar volledig. Kobe heeft last van zenuwen.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 3 juni 2019 - aflevering 4644
Adil trekt veel te snel conclusies en dat breekt hem zuur op. Bill en Jacques zijn het niet eens met elkaar. Lowie maakt zich ernstige zorgen. Olivia ergert zich meer en meer aan het gedrag van Christine. Angèle laat zich in de luren leggen.

Dinsdag 4 juni 2019 - aflevering 4645
Waldek probeert Adil goede raad te geven. Eddy maakt zich zorgen over de veiligheid van Angèle. Dries en Tamara krijgen verontrustend nieuws te horen. De voorbereidingen van de trouw verlopen niet zoals Christine het wil.

Woensdag 5 juni 2019 - aflevering 4646
Het stresspeil van Tamara schiet de hoogte in; Femke stelt hulp voor. Eddy staat op zijn strepen tegenover Angèle. Tom is het mikpunt van spot op kantoor. Marianne blijft niet bij de pakken zitten. Er dreigt een kleine ramp bij de Kabouters.

Donderdag 6 juni 2019 - aflevering 4647
De nieuwsgierigheid van Ann en Judith wordt aangewakkerd. Christine jammert dat ze zich uitgesloten voelt. Jacques komt iets te dicht in de buurt van Joren. Peter moet zijn schoonmoeder teleurstellen.

Vrijdag 7 juni 2019 - aflevering 4648
Dieter steunt Nancy ten volle. Frank brengt Eddy een bezoekje. De zenuwen steken de kop op bij Kobe. Tamara en Dries hebben een zware dag voor de boeg. Christine doet haar best om toch door te dringen bij Olivia en Lowie.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers