'Thuis': week 22 (2019) - PREVIEW

zaterdag 25 mei 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Hoe loopt het af met Paulien? Waren Tim en Adil nog op tijd? En hoe gaat het verder tussen Tom en Marianne? Je ziet het vanaf maandag in een nieuwe week van 'Thuis'.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 27 mei 2019 - aflevering 4639
Tom is razend kwaad op Karin. Tim kan niet anders dan bang afwachten en hij is niet alleen. Bob houdt Lowie met beide voeten op de grond. Joren mist de uitdaging in het zwemmen en zoekt een oplossing. Nancy moet laat werken.

Dinsdag 28 mei 2019 - aflevering 4640
Tim krijgt eindelijk wat meer duidelijkheid. Tom belt naar Stan om samen iets te gaan eten. Simonne en Frank besluiten hun dochter te helpen. Nancy voelt zich enorm schuldig. Judith heeft nog een moeilijke opdracht te volbrengen.

Woensdag 29 mei 2019 - aflevering 4641
Joren heeft afgesproken met zijn vrienden en dat zint Bill niet. Lowie en Olivia delen dezelfde hoop. Marianne en Dries lopen elkaar tegen het lijf. Tamara doet Nancy een groot plezier. Tom belandt bij Peter aan de toog.

Donderdag 30 mei 2019 - aflevering 4642
Nancy komt na een rit laat 's nachts thuis en heeft Dieter het een en ander te vertellen. Bob heeft een origineel verjaardagscadeau voor Lowie. Judith is klaar om haar eigen leven op de rails te zetten. Ondanks de feestdag bevinden Karin en Tom zich allebei op kantoor.

Vrijdag 31 mei 2019 - aflevering 4643
Marianne laat zich van haar beste kant zien. Dieter kan ervoor zorgen dat Nancy zich iets beter voelt. Er is een verjaardagsfeest voor Lowie. Bill besluit om de koe bij de horens te vatten en stapt naar Joren.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers