'Thuis': week 21 (2019) - PREVIEW

zaterdag 18 mei 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Deze week kwam het nieuws dat de 'Thuisfinale' op groot scherm er weer aankomt. Tickets kan je nu bestellen! Maar voor het einde van het seizoen een feit is, staat er nog heel wat te gebeuren. Lees snel onze PREVIEW!

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 20 mei 2019 - aflevering 4634
Simonne blijft piekeren. Waldek heeft het niet gemakkelijk. Tamara wordt in de watten gelegd. Kobe en Rosa vernemen meer nieuws over de zaak rond de fraude waaraan Steven zich schuldig zou hebben gemaakt. Angèle verveelt zich thuis.

Dinsdag 21 mei 2019 - aflevering 4635
Frank en Kaat doen enorme moeite om Simonne haar gedachten te verzetten. Bob en Christine zijn klaar voor de volgende stap in hun leven, maar daar is niet iedereen het mee eens. Karin heeft geen verliezersmentaliteit.

Woensdag 22 mei 2019 - aflevering 4636
Tim loopt langs bij Ann. Stan en Boris amuseren zich, tot een derde roet in het eten gooit. De schrik slaat Nancy om het hart. Angèle zoekt Simonne op. Tania en Ann halen hun charmes boven tegenover Judith. En dat lijkt te werken.

Donderdag 23 mei 2019 - aflevering 4637
Stan laat zich niet kennen en ook Joren voelt dat hij een tandje bij moet steken om erbij te horen. Christine mag zich verwachten aan een grote verrassing. Kaat loopt langs bij Boowie. Tom steekt de pluimen die Karin toekomen op zijn hoed.

Vrijdag 24 mei 2019 - aflevering 4638
Een stoorzender dient zich aan tijdens een etentje tussen Tom en Karin. De zenuwen gieren door Lowie's lichaam. Peter voorspelt dat er problemen op komst zijn. Tim volgt de raad van Kaat op. Dries heeft iets te vieren met Tamara.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers