'Thuis': week 1 (2021) - PREVIEW

zaterdag 2 januari 2021
Foto: Eén - © VRT 2021

Voor Frank en Simonne is het allesbehalve een gelukkig nieuwjaar geworden. Ook Joren had de afgelopen tijd weinig zin om te feesten. Kan Emma hem opbeuren? En vindt Dieter zijn draai op het politiebureau? Een nieuwe week van 'Thuis' staat voor de deur. Lees de preview!

Maandag 4 januari 2021 - aflevering 4926
Simonne vreest dat ze meer zal kwijtspelen dan haar lief is. Lowie staat er alleen voor bij Boowie. Britney krijgt een compliment van Dieter. Frank is koppig en wil vooral met rust gelaten worden, iets wat niet iedereen accepteert. Dieter heeft een strakke deadline op het werk.


Dinsdag 5 januari 2021 - aflevering 4927
Kobe wil een etentje organiseren en nodigt zowel Rosa, Jacques als Karin uit. Thilly daagt Angèle uit in Bar Madam. Christine stelt zich allesbehalve vergevingsgezind op. Karin neemt contact op met Judith.

Woensdag 6 januari 2021 - aflevering 4928
Angèle en Thilly zetten allebei alles op alles om de overwinning binnen te halen. Tamara maakt zich zorgen over Bob. Frank weigert nog steeds alle hulp, tot groot ongenoegen van Simonne. Dieter krijgt een belangrijke telefoon.

Donderdag 7 januari 2021 - aflevering 4929
Lexi kan haar ergernis niet verbergen op het werk. Marianne heeft een goed gesprek met Robin over Britney. Tania spreekt Bob aan over haar bezorgdheid rond het nieuwe project van Boowie. Joren kan zijn gevoelens niet langer voor zich houden.

Vrijdag 1 januari 2021 - aflevering 4930
Tania vindt dat Lowie met vuur speelt. Simonne en Frank hebben eindelijk een beslissing genomen, maar dat verliep niet van een leien dakje. Britney maakt zich ongerust over haar uiterlijk. De opbrengst van de wedstrijd in Bar Madam wordt nuttig besteed.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers