'The Voice van Vlaanderen' zoekt verder naar unieke stemgeluiden

donderdag 15 december 2011

De derde aflevering van 'The Voice van Vlaanderen' – vorige week vrijdag – kon tot nu toe 1.081.585 – met een piek van 1.246.084 – kijkers bekoren (live+5). Dat leverde een marktaandeel op van 52,9 procent (VVA 18-54). Vrijdag 16 december 2011 gaan coaches Natalia, Koen Wauters, Alex Callier en Jasper Steverlinck opnieuw op zoek naar talent in de vierde aflevering van 'The Voice van Vlaanderen'.

De eerste kandidate van deze aflevering is een zingende mama, de 34-jarige Natalie uit Sint-Job-in-'t-Goor. Kan ze de krachtige stem van frontvrouw van Gossip, Beth Ditto met het nummer 'Heavy Cross' benaderen? Of gooit ze het voor haar eigen versie over een heel andere boeg?

De Tongerse Vanessa (31) is vóór haar Blind Audition alvast overtuigd van haar capaciteiten. Maar in de stressgang slaan de zenuwen toe. 'Als er niemand van de vier coaches omdraait, zak ik door de grond', zegt Vanessa nog net voor ze het podium betreedt.
Tanguy doet Blind Audition in 'The Voice van Vlanderen' (foto: vtm - © VMMa)
De volgende kandidate weet al sinds haar kleutertijd dat ze kan zingen. De 34-jarige Suzy komt net als Vanessa uit Tongeren en doet mee aan 'The Voice van Vlaanderen' om van haar bijberoep haar hoofdberoep te kunnen maken. Alles start natuurlijk met een geslaagde Blind Audition. Zal er minstens één van de coaches onder de indruk zijn van haar versie van 'This World' van Selah Sue?

Tanguy (24) uit Edegem zagen we vorige week al als supporter van Ludovic, die na een succesvolle auditie in het team van Natalia terecht kwam. Kan Tanguy net zoals zijn makker doorstoten naar de Battles? Met 'I Need a Dollar' van Aloe Blacc tracht hij zijn Blind Audition net zo goed – of zelfs beter – af te leggen dan zijn kompaan.

Sofie (29) uit Sint-Niklaas kiest voor haar auditie een zeer krachtig nummer terwijl studente en stresskip Steffi het over een veel zachtere boeg gooit met 'Time after Time' van Cyndi Lauper.

De 40-jarige Claudia uit Stekene heeft in tegenstelling tot Steffi dan weer wel al heel wat podiumervaring. In een vorig leven was ze immers lid van de meidengroep Shana. Voor 'The Voice van Vlaanderen' toont ze zich van een heel andere kant met 'Have a Little Faith' van John Hiatt.

Ook Astrid (18) uit Lembeek heeft enige televisie-ervaring. Zij bereikte de top 15 van 'Idool 2011', maar moest na de eerste liveshow de duimen leggen voor de andere kandidaten. Vandaag is ze naar eigen zeggen klaar om nog méér van zichzelf te geven.

'Dit maak je maar één keer mee in je leven en zo’n kans moet je zeker grijpen', vertelt de 34-jarige Brent uit Haaltert voor zijn auditie aan An Lemmens. Brent geeft duidelijk zijn voorkeur voor een vrouwelijke coach aan, maar zal Natalia zwichten voor zijn stemkleur? Of drukt er een mannelijke coach af?

Ook Karen (36) uit Hove grijpt haar kans in 'The Voice van Vlaanderen'. Als één van Vlaanderens meest bekende backing vocals wil Karen nu uit de schaduw van bekende groepen, als Deep Purple en Simple Minds,  treden om zich volledigSuzy doet Blind Audition in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: vtm - © VMMa) te kunnen geven met haar stem.

Met Wendy (29 – Melle) en Kathy (30 – Sint-Amandsberg) komen er opnieuw zussen aan bod in deze aflevering van 'The Voice van Vlaanderen'. Ze brengen echter niet samen een nummer, maar betreden elk om de beurt het podium. Wendy gaat ervoor met 'Girl' van Anouk en zus Wendy brengt een ode aan de King of Pop met 'Man in the Mirror'.

Kris (42 - Tienen) en Harry (51 – Berlaar) doen dan weer wél als duo auditie, al zijn ze geen familie. 'Als duo zijn we wel een buitenbeentje', vertelt Kris voor de Blind Audition. Met een Italiaanse versie van de klassieker 'Unchained Melody' van de Righteous Brothers wil dit duo de coaches ervan overtuigen dat ze bijzonder genoeg zijn voor de Battles.

Tot slot doet musicalster Dimitri (37) uit Beveren een gooi naar de titel van 'The Voice van Vlaanderen'. 'Het is een echte droom van mij om met een live band te gaan toeren met een eigen album', legt Dimitri uit. Misschien staat hij na zijn Blind Audition al een stap dichter bij die droom?

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 16 december om 21.00 uur op vtm.DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 13:30
  Sporza op zondag
  17:30
  #weetikveel
 • 10:00
  Ketnet Junior
  19:00
  Rolkrant
 • 13:30
  Dance academy: the comeback
  15:05
  Robin Hood
 • 13:00
  VTM Nieuws 13 uur
  13:40
  Het weer
 • 13:20
  How the Other Kids Live
  14:10
  Nieuw leven
 • 12:00
  Onderbreking
  14:30
  Diagnosis Delicious
 • 13:00
  De Wegpolitie UK
  14:25
  Top Gear
 • 13:10
  Beestig
  13:40
  VLOGLAB Secrets #Stories
 • 13:25
  Nonkel Jef
  14:20
  Sturm der Liebe
 • 10:45
  Geen uitzending
  13:50
  Likoké On Tour
 • 13:35
  Criminal Minds
  14:30
  Geen uitzending
 • 13:20
  That '70s Show
 • 13:10
  De sterrenkaart
  13:45
  Apero-Dining
 • 13:20
  MT in the city
  13:45
  Herhalingslus
 • 13:00
  MENT Shownieuws
  14:00
  Lancering MENT Fiets
 • 13:24
  Tooldokter
  13:42
  Laminaat leggen met roger
 • 13:30
  Het Gesprek - Els Ampe
  13:45
  De Koepelzaal
 • 13:10
  NOS Studio Sport
  17:25
  Stemmen van Nederland
 • 13:10
  Fryslân DOK
  13:40
  Brainwash Talks
 • 12:40
  Zapp Detective: Het geheime genootschap
  14:35
  De mooiste sprookjes