'Terug naar de Dansvloer': de reŁnie op schaatsen!

maandag 28 augustus 2006

Dina Tersago, Natalia, Pim, GŤne Bervoets, Sam Gooris, Wendy Van Wanten, Gilles De Bilde en Evi Hanssen komen met hun professionele danspartners bijeen voor een hapje, een drankje en een danspasje. En niet zo maar een danspasjeÖ Francesca, die in het najaar 'Dancing On Ice' presenteert, daagt hen uit hun danskunsten op schaatsen te tonen.

D


e BV's blikken ook terug op de leukste gezamenlijke momenten van 'Sterren op de Dansvloer'. Zo was er de groepsrepetitie voor de Weense wals. Toevallig op de verjaardag van Wendy en dus met taart en champagne. Na die champagne ging het walsen meteen met veel meer zwier. Maar hoe brachten ze het er in de liveshow vanaf na deze plezierige repetitie?

Ook Jacques en Francesca blikken terug op 'Sterren op de Dansvloer'. Voor Jacques was het zijn eerste ervaring als presentator. Was hij voor de allereerste uitzending bijzonder zenuwachtig? En ook voor Francesca kwam er iets nieuws bij kijken: live zingen in de grote finale. Vindt ze dat voor herhaling vatbaar?

Afsluiten doen de Sterren van het eerste seizoen met een blik in de toekomst. Wie moet volgens hen meedoen aan een nieuwe reeks van 'Sterren op de Dansvloer'.

'Terug naar de Dansvloer', dinsdag 29 augustus om 20.25 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers