'Telefacts Zomer' duikt in het Zwitserse nachtleven

woensdag 1 juli 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Donderdag duikt 'Telefacts Zomer' in het Zwitserse massatoerisme. De zomervakantie zal er dit jaar anders uitzien. Massatoerisme is alleszins uitgesloten en daar zullen de inwoners van het Zwitserse Luzern blij mee zijn.

De laatste jaren werd het dorp een ware trekpleister voor toeristen van over de hele wereld. De 80.000 inwoners kregen vorig jaar zo’n 10 miljoen bezoekers. Voor projectontwikkelaars en horeca-uitbaters een zegen, maar voor de lokale bevolking eerder een vloek.


Waarom wordt Zwitserland zo onder de voet gelopen door toeristen? En wat doet dit met een klein landje dat zo graag wil vasthouden aan tradities en oude gewoontes?

'Telefacts Zomer', donderdag 2 juli om 21.55 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers