'Supernanny' Wendy is terug!

maandag 3 september 2007

De afgelopen weken heeft gedragstherapeute Wendy Bosmans niet stilgezeten. Onze 'Supernanny' trok door Vlaanderen om radeloze mama's en papa's te adviseren hoe ze hun 'onmogelijke' kinderen kunnen aanpakken. Zo gaf ze hen la carte opvoedingstips en gouden trucs om de rust en het samenleven in het gezin te herstellen.

D


e acht nagelnieuwe afleveringen van 'Supernanny' worden vanaf het nieuwe schooljaar uitgezonden. De gezinnen en de opvoedingsproblemen die aan bod komen zijn opnieuw zeer divers, maar toch herkenbaar voor de kijker.

Opvallend is wel dat dit keer niet alleen de kinderen uitblinken in creativiteit. Ook Wendy tovert een aantal trucs tevoorschijn om de bengels in volle actie te zien en hen extra goed in de gaten te houden, tot en met spionagemateriaal.

Zo trekt Wendy zich in Deinze geregeld terug in haar speciaal uitgeruste wagen om van op afstand te zien hoe de vijfjarige Dario en zijn tweejarig broertje Arno hun mama het bloed vanonder de nagels halen. Bij Bianca en haar inwonende moeder Gerda krijgt onze Supernanny met een probleem van een heel andere orde te maken. Ze moet de verveling te lijf gaan en ze leert mama opnieuw kind te zijn. Wendy zoekt ook een oplossing voor de Nigeriaan Uche en zijn halfbroertje Jarno, die allebei op alle mogelijk en onmogelijke manieren om de aandacht van hun mama strijden.

En dat ook een enig dochtertje haar ouders tot het uiterste kan drijven, daar is in Deurne de tweejarige Chayenne het levende bewijs van.

Bruikbare tips, herkenbare en pakkende situaties n een stevige portie actie en humor: deze mix maakt van 'Supernanny' een leerrijk en boeiend programma, niet alleen voor ouders, maar voor iedereen die van kinderen houdt.

'Supernanny' op dinsdag 4 september
In het Oost-Vlaamse Deinze woont Nathalie. Ze is 31 jaar en staat als gescheiden vrouw grotendeels alleen in voor de opvoeding van haar twee zoontjes: de 5-jarige Dario en de 2-jarige Angelo. Maar Dario is allesbehalve een voorbeeld voor zijn broertje. Hij legt mama het vuur aan de schenen en heeft zijn eigen vaste rituelen: zo eet hij enkel voor de televisie, n wil hij daarbij op zijn wenken bediend worden.

Alle goede zorgen van Nathalie ten spijt, deinst Dario er niet voor terug om mama regelmatig de huid vol te schelden. Tot overmaat van ramp neemt Angelo de kuren van zijn grote broer gewoon over.

Ook bij het slapengaan laten de broertjes zich graag van hun slechtste kant zien. Elk excuus is goed genoeg om de tijd te rekken. Nathalie rent de hele avond van boven naar beneden, om uiteindelijk uitgeput in slaap te vallen tussen haar twee zoontjes. Zo halen Dario en Angelo telkens opnieuw hun slag thuis.

Nathalie is ten einde raad. Wanneer Angelo en Dario haar op de koop toe een slechte mama noemen, breekt er iets. Nathalie's besluit staat vast: er moet hulp komen.

De opluchting is groot wanneer opvoedingstherapeute Wendy Bosmans aanbelt bij de familie Degroote. Na een verkennend gesprek start Wendy meteen met haar observatie. Ze kan haar ogen niet geloven: als Nathalie het toilet eventjes bezet houdt voor de wekelijkse poetsbeurt, bedenkt Dario daarvoor een heel creatieve oplossing...

Ook 's avonds is Wendy getuige van een zeer bijzonder schouwspel. De jongens hebben geen zin om te slapen, en blijken over een uitgebreid assortiment excuses te beschikken om de tijd te rekken...

'Supernanny', dinsdag 4 september om 21.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Big Brother' (foto: RTL 5 - © RTL 2021)

In de wekelijkse liveshow komen we elke donderdagavond te weten welke bewoner het 'Big Brother'-huis moet verlaten en hoe dat vertrek nazindert bij de andere bewoners. Verder blikken Geraldine Kemper en Peter Van de Veire terug op de afgelopen week in het 'Big Brother'-huis. Hoe is het de bewoners vergaan? Welke ontwikkelingen moeten nog eens extra bekeken en besproken worden? Dit doen zij o.a. met bekende gasten en de volgende experts: Lotte Vanwezemael (psycholoog en seksuoloog), Kas Stuyf (psycholoog) en Diederik Broekhuizen (socialmedia-expert).

'Big Brother Live', om 22.30 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:25
  Journaallus
  09:00
  Winterbeelden
 • 00:25
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 07:55
  Mush Mush & de Zwammetjes
  08:20
  Grizzy & the Lemmings
 • 08:00
  VLOGLAB Secrets #Stories
  08:25
  Lang Leve Koning Julien
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  A Place In The Sun: Winter Sun
 • 01:25
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 00:40
  Geen Uitzending
  13:00
  Onderbreking
 • 07:45
  The Mr. Peabody & Sherman Show
  08:05
  SheZow
 • 06:00
  Joe
  10:05
  Chez Bompa Lawijt
 • 07:45
  Geen uitzending
  08:15
  De sterrenkaart
 • 07:50
  Charmed
  08:30
  Geen uitzending
 • 06:00
  NRJ : 6 - 10 met Michal Joossens en Julie Vermeire
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:00
  DIY (do it yourself)
  08:25
  KLAAR IN 20 minuten
 • 08:00
  Trends Gazellen 2021
  08:50
  Business Branding Trends Gazellen 2021
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  10:00
  Lf !
 • 07:54
  Diy on wheels
  08:36
  Salontafel
 • 08:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  De Koepelzaal
 • 08:00
  NOS Journaal
  08:10
  Goedemorgen Nederland
 • 08:00
  NOS Journaal met gebarentolk
  08:10
  NOS Journaal
 • 08:00
  Shaun het schaap
  08:10
  Masha en de beer