'Sturm der Liebe': week 50 (2019) - PREVIEW

zondag 8 december 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 9 december 2019 - aflevering 2946
Valentina krijgt plots een bloedneus en Alicia overtuigt haar om mee naar het ziekenhuis te komen. De theatergroep van Valentina krijgt intussen een uitnodiging vanuit Londen. Fabien is daar niet zo blij mee. Christoph ontdekt dat Jessica tegen Viktor gelogen heeft. Xenia geniet ervan om met de gevoelens van Michael te spelen. Magda heeft problemen met de koeling in de keuken en Romy vraagt Tobias om hulp.

Dinsdag 10 december 2019 - aflevering 2947
Er is een stroompanne in het Fürstenhof. Valentina en Fabien zitten vast in de lift en beleven een romantisch moment. Intussen maakt Robert zich zorgen, maar hij vindt steun bij Werner. Terwijl Magda moet improviseren in de keuken, lukt het Romy en Goran om de gasten in het restaurant bezig te houden met een spontaan muzikaal optreden. De volgende dag is Romy haar stem echter kwijt.

Woensdag 11 december 2019 - aflevering 2948
Valentina gaat met Robert naar het graf van haar moeder. Robert is erg aangedaan en ze beloven allebei om er altijd voor elkaar te zijn. Er komt een populaire foodblogger langs en Magda is gestresseerd. Uitgerekend nu geeft Berta geen melk. Wanneer de koe de volgende morgen uit haar stal verdwenen is, is Magda er zeker van dat dit geen toeval is. Alicia geniet van een uitstapje met Viktor. Romy vertelt haar neef Tobias dat ze verliefd is op Paul en niet op Goran.

Donderdag 12 december 2019 - aflevering 2949
Tobias focust zich volledig op zijn nieuwe job. Maar wanneer Christoph en Robert tegenstrijdige instructies geven, dreigt de dag helemaal in het honderd te lopen. Xenia vindt koe Berta en brengt haar terug naar de boerderij. Romy heeft grote problemen bij het voorbereiden van haar tentamen, maar ze weigert hulp van Paul te aanvaarden.

Vrijdag 13 december 2019 - aflevering 2950
Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil na het toernooi een paar weken op reis met Alicia. Ze aarzelt, maar stemt toch in met zijn voorstel. Xenia blijft haar charmes bovenhalen bij Michael.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers