'Sturm der Liebe': week 5 (2019) - PREVIEW

zondag 27 januari 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 28 januari 2019 - aflevering 2721
Beatrice beseft dat Desirée liegt over de waterschade in de personeelskamer. Desirée schakelt ondertussen Nils in om haar geheim veilig te houden. William helpt Rebecca met de speciale trouwwens van Naomi, terwijl Ella met de waterpokken in bed ligt.

Dinsdag 29 januari 20219 - aflevering 2722
Ella barst van jaloezie wanneer William haar vertelt over de deal die hij en Rebecca gesloten hebben met de koppige pastoor van de kerk waar Naomi wil trouwen. Wanneer William kookt voor Ella en ook Rebecca uitnodigt, gaat het helemaal mis. Charlotte en haar broer Gottfried worden herenigd. Melli en Susan branden een kaarsje voor hun kinderen in Tokio.

Woensdag 30 januari 2019 - aflevering 2723
Desirée wordt geconfronteerd met de moeilijke vragen van de verzekeraar over de waterschade in het hotel. Zal de waarheid aan het licht komen? Ella vindt dat ze te ver is gegaan tijdens het etentje met William en Rebecca. André heeft goed nieuws voor Oskar.

Donderdag 31 januari 2019 - aflevering 2724
Desirée kan haar gevoelens voor Nils steeds moeilijker verbergen. De moeder van Ella wil dat ze de slagerij overneemt. Ella vraagt Rebecca om hulp. Charlotte ontdekt waarom haar broer Gottfried gebroken heeft met hun vader. Melli, Alfons en André raken verstrikt in een kerkelijke discussie over pastoor Rimpel. Ze besluiten het nieuws te melden aan een regionale krant.

Vrijdag 1 februari 2019 - aflevering 2725
Ella en Rebecca verzoenen zich en krijgen van Beatrice de vraag om haar huwelijk te plannen. Desirée heeft spijt van haar bekentenis tegenover Nils. Zeker omdat hij niet dezelfde gevoelens heeft voor haar. Gottfried en Christine krijgen een tweede kans om hun dromen samen waar te maken. Werner ziet dat Charlotte blij is voor haar broer, maar het tegelijkertijd moeilijk heeft om hem los te laten. André wil zijn brief over pastoor Rimpel terugtrekken, maar de krant is al gedrukt.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers