'Sturm der Liebe': week 5 (2019) - PREVIEW

zondag 27 januari 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 28 januari 2019 - aflevering 2721
Beatrice beseft dat Desirée liegt over de waterschade in de personeelskamer. Desirée schakelt ondertussen Nils in om haar geheim veilig te houden. William helpt Rebecca met de speciale trouwwens van Naomi, terwijl Ella met de waterpokken in bed ligt.

Dinsdag 29 januari 20219 - aflevering 2722
Ella barst van jaloezie wanneer William haar vertelt over de deal die hij en Rebecca gesloten hebben met de koppige pastoor van de kerk waar Naomi wil trouwen. Wanneer William kookt voor Ella en ook Rebecca uitnodigt, gaat het helemaal mis. Charlotte en haar broer Gottfried worden herenigd. Melli en Susan branden een kaarsje voor hun kinderen in Tokio.

Woensdag 30 januari 2019 - aflevering 2723
Desirée wordt geconfronteerd met de moeilijke vragen van de verzekeraar over de waterschade in het hotel. Zal de waarheid aan het licht komen? Ella vindt dat ze te ver is gegaan tijdens het etentje met William en Rebecca. André heeft goed nieuws voor Oskar.

Donderdag 31 januari 2019 - aflevering 2724
Desirée kan haar gevoelens voor Nils steeds moeilijker verbergen. De moeder van Ella wil dat ze de slagerij overneemt. Ella vraagt Rebecca om hulp. Charlotte ontdekt waarom haar broer Gottfried gebroken heeft met hun vader. Melli, Alfons en André raken verstrikt in een kerkelijke discussie over pastoor Rimpel. Ze besluiten het nieuws te melden aan een regionale krant.

Vrijdag 1 februari 2019 - aflevering 2725
Ella en Rebecca verzoenen zich en krijgen van Beatrice de vraag om haar huwelijk te plannen. Desirée heeft spijt van haar bekentenis tegenover Nils. Zeker omdat hij niet dezelfde gevoelens heeft voor haar. Gottfried en Christine krijgen een tweede kans om hun dromen samen waar te maken. Werner ziet dat Charlotte blij is voor haar broer, maar het tegelijkertijd moeilijk heeft om hem los te laten. André wil zijn brief over pastoor Rimpel terugtrekken, maar de krant is al gedrukt.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers