'Sturm der Liebe': week 48 (2019) - PREVIEW

zondag 24 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 25 november 2019 - aflevering 2936
Nadat Desirée en Nils samen een gepassioneerde nacht hebben doorgebracht, krijgt Desirée positief nieuws vanuit Thailand. Impulsief stelt ze Nils voor om het geplande project samen uit te voeren. Christoph geeft Alfons de schuld van Alicia's ongeluk en de dramatische gevolgen ervan. Jessica kan het niet langer aan: ze geeft aan Eva toe dat ze niet haar draagmoeder kan zijn. Romy en Goran houden een generale repetitie met André.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 2937
Paul volgt stiekem het optreden van Romy en hij is onder de indruk. Desirée is blij dat Nils zich engageert voor het project in Thailand en met haar wil meegaan. Fabien is daar minder blij mee. Alicia voelt zich enorm schuldig. Werner toont begrip en probeert haar te helpen. Hildegard en Alfons gaan Marie bezoeken. Robert heeft nog steeds geen vervanging gevonden voor de keuken en besluit uiteindelijk toch om Magda een kans te geven.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 2938
Jessica heeft een nachtmerrie die haar aan haar situatie doet twijfelen. Nadat Eva met Jessica praat, neemt ze een beslissing. Natascha wil de manager van Romy en Goran zijn. Het ongeval en de vermeende gevolgen ervan veroorzaken nog steeds problemen voor Alicia. Valentina keert terug en gaat meteen langs bij Robert. Fabien weet hierdoor niet hoe hij zich tegenover haar moet gedragen.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 2939
Alicia beseft dat ze niet meer op Typhoon kan rijden, maar Viktor bedenkt een plan. Christoph is echter meteen achterdochtig. Paul heeft liefdesverdriet en probeert Romy te ontwijken. Werner stelt Romy en Goran voor om in het Fürstenhof op te treden. Robert is erg sceptisch over het aanbod van Jessica. Omdat hij Eva nog een teleurstelling wil besparen, probeert hij op haar in te praten.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 2940
Xenia en Michael ontdekken toevallig hun gemeenschappelijke voorliefde voor tango. Eva geeft Robert gelijk en beseft dat het geen goed idee is om het aanbod van Jessica aan te nemen. André kan niet geloven dat zijn broer hem bedrogen heeft. Hij besluit de raad van Melli om terug te gaan koken op te volgen, maar eerst wil hij wraak nemen. Valentina brengt de avond door met Fabien.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers