'Sturm der Liebe': week 48 (2019) - PREVIEW

zondag 24 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 25 november 2019 - aflevering 2936
Nadat Desirée en Nils samen een gepassioneerde nacht hebben doorgebracht, krijgt Desirée positief nieuws vanuit Thailand. Impulsief stelt ze Nils voor om het geplande project samen uit te voeren. Christoph geeft Alfons de schuld van Alicia's ongeluk en de dramatische gevolgen ervan. Jessica kan het niet langer aan: ze geeft aan Eva toe dat ze niet haar draagmoeder kan zijn. Romy en Goran houden een generale repetitie met André.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 2937
Paul volgt stiekem het optreden van Romy en hij is onder de indruk. Desirée is blij dat Nils zich engageert voor het project in Thailand en met haar wil meegaan. Fabien is daar minder blij mee. Alicia voelt zich enorm schuldig. Werner toont begrip en probeert haar te helpen. Hildegard en Alfons gaan Marie bezoeken. Robert heeft nog steeds geen vervanging gevonden voor de keuken en besluit uiteindelijk toch om Magda een kans te geven.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 2938
Jessica heeft een nachtmerrie die haar aan haar situatie doet twijfelen. Nadat Eva met Jessica praat, neemt ze een beslissing. Natascha wil de manager van Romy en Goran zijn. Het ongeval en de vermeende gevolgen ervan veroorzaken nog steeds problemen voor Alicia. Valentina keert terug en gaat meteen langs bij Robert. Fabien weet hierdoor niet hoe hij zich tegenover haar moet gedragen.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 2939
Alicia beseft dat ze niet meer op Typhoon kan rijden, maar Viktor bedenkt een plan. Christoph is echter meteen achterdochtig. Paul heeft liefdesverdriet en probeert Romy te ontwijken. Werner stelt Romy en Goran voor om in het Fürstenhof op te treden. Robert is erg sceptisch over het aanbod van Jessica. Omdat hij Eva nog een teleurstelling wil besparen, probeert hij op haar in te praten.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 2940
Xenia en Michael ontdekken toevallig hun gemeenschappelijke voorliefde voor tango. Eva geeft Robert gelijk en beseft dat het geen goed idee is om het aanbod van Jessica aan te nemen. André kan niet geloven dat zijn broer hem bedrogen heeft. Hij besluit de raad van Melli om terug te gaan koken op te volgen, maar eerst wil hij wraak nemen. Valentina brengt de avond door met Fabien.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers