'Sturm der Liebe': week 48 - PREVIEW

zondag 25 november 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 26 november 2018 - aflevering 2676
Clara wil afleiding van haar liefdesprobleem en stort zich daarom volledig op de Beierse modeprijs. William daarentegen probeert zijn liefdesverdriet te verwerken door te feesten met andere vrouwen. David is opnieuw blind en dwaalt gedesoriënteerd door het bos. Susan is boos op Werner na zijn gesprek met Charlotte.

Dinsdag 27 november 2018 - aflevering 2677
Adrian heeft Desirée een half miljoen euro aangeboden voor de scheiding. Susan is van plan om terug naar Australië te vertrekken omdat het huwelijk van Clara en William niet doorgaat. Oskar vindt een verwarde David in het bos. Alfons, Hildehard en André vinden geen bank die Burgers Bräu een lening wil geven. Ella, het nichtje van Tina, komt naar het Fürstenhof. Ze wil er graag als kamermeisje aan de slag gaan.

Woensdag 28 november 2018 - aflevering 2678
Melli maakt haar spaarrekening leeg om Bürger Bräu te redden. Clara en Adrian realiseren zich dat ze niet zonder elkaar kunnen leven. Tina's nichtje Ella bezoek Bichlheim en vertelt Tina dat ze samen met haar beste vriendin Rebecca een bedrijf wil starten als weddingplanners. Tina regelt een sollicitatiegesprek voor haar met Melli.

Donderdag 29 november 2018 - aflevering 2679
Desirée is klaar om te getuigen in de rechtbank om de scheiding met Adrian af te ronden, maar wanneer ze ontdekt dat Clara en Adrian stiekem een koppel zijn, wijzigt ze haar plannen. William heeft de armband van Ella teruggevonden. Ella nodigt hem uit om samen een kop koffie te drinken als bedankje. Melli is jaloers wanneer André met Susan flirt.

Vrijdag 30 november 2018 - aflevering 2680
Beatrice neemt de leiding tijdens de vergadering van Knieström. Oskar probeert te voorkomen dat Desirée de collectie van Clara vernietigt, maar dat loopt anders af dan verwacht. Emma ontmoet Charlotte. Charlotte kan goed liefdesgedichten schrijven en Ella besluit er zelf eentje te schrijven en anoniem in Williams locker te leggen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.45 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers